Vacanța 2018 – Cum ar fi să alegi un circuit turistic de data aceasta?

Dacă ești o persoană care adoră să călătorească, să descopere locuri, să se „îndoape” cu locuri și cu monumente fantastice, dar nu ai tot timpul și resursele necesare la dispoziție, există o soluție pentru tine: circuitele turistice. Circuitele turistice sunt echivalentul unei călătorii ample, condensată în câteva zile. Ai astfel posibilitatea de a vedea multe locuri, de a te bucura de un tezaur de obiective turistice în cel mai productiv mod posibil. Nu pierzi nici bani și nu pierzi nici timp, iar excursia ta va fi un succes garantat.

Circuite turistice – care sunt avantajele?

Probabil ai văzut pe internet adesea oferte de circuite turistice și te-ai întrebat care e faza cu ele, de ce oamenii le preferă? Ei bine, răspunsul e simplu: există multe avantaje. În primul rând, când alegi o excursie de tip circuit te asiguri că nu vei pierde timp prețios. Poți să dormi și acasă, poți să stai mult la masă acasă, poți să stai prin parcuri sau să ieși la plimbare cât vrei. Când mergi într-o excursie însă nu ai timp de pierdut. Optarea pentru un circuit turistic organizat, îți va garanta ca fiecare minut va fi petrecut pentru a te bucura de toate locurile deosebite dintr-o țară.

Un alt mare avantaj este acela că vezi multe locuri. Circuitele turistice îți dau astfel posibilitatea să evaluezi țara în mod deosebit. Vezi diferențele din cultură și civilizație dintre diferite zone ale unei țări, și concluziile pe care le poți trage sunt fascinante. Ai posibilitatea să îi observi toate formele de relief, să te bucuri și de mare și de munte, dacă este cazul, și să vizitezi majoritatea orașelor. Astfel poți stabili dacă vrei sau nu să te întorci pentru a vizita un loc în mod mai aprofundat.

Circuite turistice – care sunt dezavantajele?

Timpul poate fi și un dezavantaj, dar asta depinde doar de alegerea pe care o faci de la început. Fiind foarte bine organizat, nu trebuie să mergi într-un circuit turistic cu ideea că te vei putea odihnii. Un circuit turistic este o vacanță intensă, foarte cuprinzătoare, din care poți trage multe foloase, dar este și foarte obositoare. Se poate întâmpla să ajungi într-un loc și să nu poți sta cât de mult ți-ai dori, pentru că ești presat de timp. Trebuie să prinzi legăturile pentru alt loc pentru a nu îți da programul peste cap, iar asta poate fi foarte obositor.

E bine să pornești cu premisa că circuitele turistice sunt mai degrabă o scanare a unei țări, decât o vizitare a acesteia și totul se desfășoară mai degrabă rapid. Din fericire, poți găsi oferte de circuite turistice pe https://www.karpaten.ro/oferte-circuite/ care permit un program mai relaxat. În loc să alegi unul de 7 zile, plănuiește unul de 21 de zile, care să îți permită să vizitezi și să te odihnești mai mult, dacă asta cauți.

Unde mergi anul acesta? – Alege un circuit în Portugalia

Portugalia este o țară cu numeroase obiective turistice și o cultură deosebită. De asemenea, permite alegere unui circuit turistic care să îți îngăduie și câteva momente de odihnă. Astfel te bucuri de un sejur relaxant în această țară. Printre cele mai populare oferte pentru vizitarea teritoriului portughez din 2018 se numără și circuitul in Portugalia de la Karpaten numit Marele tur al Portugaliei și Santiago de Compostela. Alegerea acestuia îți va permite să vizitezi în 8 zile obiective turistice precum: Fatima, Braga, Ponte de Lima, Porto, Lisabona, Parcul Național Arrabida, Cabo Espicel, Cabo de Roca.

Te poți bucura de arhitectura aparte din orașele portugheze, și poți observa diferite influențe spaniole care sunt evidente în majoritatea orașelor portugheze. De asemenea, cel mai plăcut lucru este că te poți bucura de toate acestea împreună cu familia sau cu prietenii dragi. Dacă vei aduna un grup de minim 25 de persoane, te vei putea bucura de excursie și de toate bucuriile unui astfel de circuit, împreună cu persoane cu care știi că te simți bine. Bucuria va fi cu siguranță mai mare, și amintirile vor căpăta o semnificație aparte. Deși faptul de a călători cu un grup mare are și provocări, bucuriile vor depăși cu siguranță orice neplăceri.

Parcurgerea unui circuit turistic poate ridica mai multe provocări. Atâta timp cât te vei informa foarte bine și vei alege un circuit care are un program după care crezi că te poți adapta, șansele ca excursia ta să fie una de succes sunt aproape garantate.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *