Diverse

Cati bani poti sa castigi din angajari in videochat?

mai 30, 2018
Angajari videochat Bucuresti

Daca vrei sa devii un model de top si sa faci o cariera de succes in aceasta industrie, care sa-ti ofere o viata mai buna, alege una din ofertele de angajari in videochat puse la dispozitie de Studio20! Cu o experienta in domeniu de peste 17 ani si locatii pe 3 continente (Europa, America de Nord si America de Sud), acesta este cel mai mare studio de videochat din lume.

Toate locatiile noastre iti ofera cele mai bune conditii de lucru pentru angajari in videochat:
– locatii exclusiviste prevazute cu restaurant si spatii de relaxare pentru tine (sala de fitness, salon de masaj, jacuzzi);
– decoruri luxoase, camere tematice, tinute speciale si make-up profesional;
– tehnologie de ultima generatie si parteneriat exclusiv cu cel mai faimos site de videochat, Live Jasmin (trafic de peste 300.000 de vizitatori/zi);
– training-uri gratuite, care includ cursuri individuale de limba engleza, lectii de cultura generala si cursuri de styling;
– suport permanent din partea specialistilor nostri si promovare etc.
Astfel, in urma angajarii in videochat la Studio20, vei fi tratata ca un adevarat VIP!

Si pentru ca banii sunt cel mai important detaliu cand vine vorba de angajari in videochat, aici te vei bucura de un comision standard de 50%, la care poti adauga numeroase bonusuri. In felul acesta vei putea ajunge la un comision cumulativ de pana la 65% din incasarile tale lunare, dupa cum urmeaza:
– bonus 2% daca activezi online peste 90 de ore intr-o perioada anume;
– bonus 5% daca lucrezi peste 100 de ore in acea perioada;
– bonus 5% daca venitul tau depaseste 10.000 de dolari in perioada respectiva;
– bonus de fidelitate 5%, aplicat dupa 12 luni de la data angajarii in videochat.

Drept urmare, majoritatea modelelor noastre de top, precum Sasha Red sau Raquelle Diva, au demonstrat de-a lungul timpului ca la Studio20 poti castiga chiar si pana la 10.000 de dolari pe luna din angajari in videochat! Toate castigurile tale vor fi 100% legale, in baza unui contract ferm de artist-interpret.

Iar pentru a nu avea probleme financiare in perioada de acomodare, oferta noastra de angajari in videochat presupune inclusiv un venit minim lunar in valoare de 1.000 de dolari, valabil in primele 3 luni de activitate, indiferent de performantele tale online din acest interval de timp.

Mai mult decat atat, deoarece ne dorim ca modelele noastre sa simta cu adevarat satisfactia angajarii in videochat, dupa 6 luni in cadrul companiei poti solicita credite fara dobanda direct de la noi. Acest lucru este posibil datorita contractului pe care il vei semna in dublu exemplar inca din prima ta zi de activitate la Studio20. Cu banii astfel obtinuti iti poti cumpara o masina de lux sau o casa noua in timp record. De asemenea, ai sansa de a face un imprumut pentru a-ti pune silicoane, a-ti mari buzele sau posteriorul, astfel incat sa arati asa cum iti doresti tu si barbatii care te privesc pe Internet.

Pentru mai multe detalii, completeaza formularul „Angajari videochat” de pe site-ul nostru, iar unul din reprezentantii nostri te va contacta in cel mai scurt timp.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply