Beauty

Cel mai bun deodorant împotriva transpirației excesive

iulie 24, 2019
Garnier Mineral Action Control Thermic

Cel mai bun deodorant pentru femei

Cu toții știm că igiena personală este foarte importantă, dar ce ne facem când deși ne spălăm în fiecare zi, din cauza transpirației excesive începem să ne udăm în zona axilei? De cele mai multe ori transpirația excesivă vine însoțită și de mirosuri neplăcute.

De-a lungul anilor am încercat foarte multe tipuri de deodorante, de la diferite branduri, dar fără prea multe rezultate. Eu am mari probleme cu transpirația, efectiv transpir în zona axilei și când este frig afară, nu doar vara.

Evitam să port haine deschide la culoare deoarece imediat se vedea dacă transpir. Pentru că știam că deodorantele roll-on pătează hainele îmi îndreptam atenția către deodorante spray.

Sinceră să fiu, mi-am pierdut speranța că voi găsi un deodorant care să mă ajute împotriva transpirației excesive. Aveam mereu în geantă un deodorant iar la nevoie mergeam la baie să mă spăl și să mă dau din nou cu deodorant. Este o situație foarte neplăcută să știi că imediat transpiri și speri măcar să nu se simtă un miros neplăcut.

Asta până când am văzut la televizor că făcea reclamă la un deodorant de la Garnier. Am mai folosit în trecut deodorante de la ei dar nu m-am înțeles prea bine cu ele.

Că să ajungem să găsim deodorantul potrivit trebuie să le încercam aproape pe toate, iar dacă ești o norocoasă s-ar putea să-l găsești din prima. La mine nu a fost deloc așa, am încercat foarte multe deodorante până să-l găsesc pe cel care să mă mulțumească.

La început am evitam să-l cumpăr deoarece este roll-on iar eu nu mă împac foarte bine cu acest tip de deodorant. În trecut am folosit deodorant roll-on și mi-am pătat foarte multe haine.

Dar am zis că nu am nimic de pierdut dacă îl cumpăr, dacă nu este bun îl arunc și asta e. Eu l-am cumpărat de la Notino și am plătit 12 lei pe el.

Garnier Mineral Action Control Cel mai bun deodorant pentru femei

La început am fost puțin sceptică în privința lui, dar spre surprinderea mea chiar este un deodorant foarte bun, motiv pentru care am decis să scriu acest articol. De când am început să-l folosesc pot spune că mă simt mult mai bine în pielea mea, am început să port haine deschise la culoare.

Cum să te dai corect cu deodorant

O mare greșeală pe care o făceam și eu era să aplic deodorantul la subraț, luam haina pe mine și imediat ieșeam din casă. Acum îl aplic dimineața, bineînțeles după ce m-am spălat, pe pielea uscată și aștept să intre în piele, timp în care fac altceva, de exemplu mă spăl pe dinți. Când simt că deodorantul a intrat în piele abia atunci mă îmbrac.

Ce îmi place la acest deodorant este faptul că nu conține alcool, așadar pot să-l aplic imediat după ce m-am epilat și pielea să nu mă usture. După ce îl folosesc, pe durata întregii zile eu nu mai transpir, zona axilei este complet uscată, lucru care nu poate decât să mă bucure. Seara când ajung acasă mă spăl și îl aplic din nou. Un alt plus este faptul că deodorantul nu pătează hainele. 

Articolul nu este sponsorizat, am vrut să vă recomand și vouă acest deodorant dacă aveți probleme cu transpirația execesivă și nu mai știți ce produse să folosiți. Eu zic că merită să-l încercați, până la urmă nu aveți nimic de pierdut.

Deodorantul Garnier Mineral Action Control este testat dermatologic. Am să vă inserez un link Aici în cazul în care doriți să-l cumpărați.

Tu ce deodorant folosești? Ai probleme cu transpirația execesivă?

notino.ro

You Might Also Like

16 Comments

 • Avatar
  Reply Bratu Gabriela iulie 25, 2019 at 3:17 pm

  În general chiar am probleme cu transpirația, dar folosesc deodorante spray. Cu cele roll-on nu prea ma împac.

 • Avatar
  Reply Ruxandra iulie 25, 2019 at 7:15 pm

  Pe mine ma ajută piatra de alaun, singurul “dezavantaj” este că durează aplicarea. Trebuie să umezești zona și să insiști.

 • Avatar
  Reply Adriana Ivan iulie 26, 2019 at 7:32 am

  Cu siguranță îl voi încet a și eu. Caut un deodorant foarte bun de ceva timp.

 • Avatar
  Reply Lucia Mihaela Curea iulie 26, 2019 at 9:36 am

  Eu am apelat la deodorante de la branduri dermato-cosmetice, sunt singurele care mi se potrivesc.

 • Avatar
  Reply Oprea Carmen iulie 26, 2019 at 1:23 pm

  bun, dar am mai gasit si altele, la farmacia Tei, am 2 foarte bune!

 • Avatar
  Reply Georgiana iulie 26, 2019 at 7:07 pm

  Ah, si eu fac aceeasi greseala! Acum am invatat ceva nou! Voi incerca si eu acest deodorant. Multumesc pentru recomandare!

 • Avatar
  Reply Mirela Marin iulie 26, 2019 at 7:09 pm

  O, da! Ai dreptate, sunt tare bune, le folosesc și eu.

 • Avatar
  Reply Buder Cristina iulie 27, 2019 at 4:26 am

  Eu am încercat tot ce se poate în materie de doodorante. Cred ca e o problema hormonala în cazul meu. Singurul care m-a ajutat a fost Odaban. De vreo 3 ani de când suntem prieteni n-am mai avut astfel de probleme. Apoi pot aplica orice deodorant.
  Să știi că și eu fac greșeala cu aplicantul deodorantului și îmbrăcarea imediată a hainelor. O sa țin cont de sfatul tău.

 • Avatar
  Reply Tudose Angela iulie 27, 2019 at 10:13 am

  Vara nu prea suport antipespirantele cu miros de parfum putenic. Iar vara asta folosesc unul de la Lactovit. E super bun și-mi place tare mult mirosul său discret. O să-i recomand prietenei mele acest Garnier. Sunt curioasă dacă funcționează și la ea.

 • Avatar
  Reply Simona iulie 27, 2019 at 11:06 am

  Imi plac mult produsele Garnier. O sa retin recomandarea ta, suna ca un deodorant numai bun pentru caldurile din vara aceasta. 😘😘

 • Avatar
  Reply Madalina iulie 27, 2019 at 12:04 pm

  Foarte utilă recomandarea legată de cum să folosești corect deodorantul. Sunt sigură că multe persoane găsesc extrem de util articolul. P.S. Mulțumim pentru recomandare!

 • Avatar
  Reply Madalina Oros iulie 27, 2019 at 1:38 pm

  Si mie imi place acest deodorant foarte mult!

 • Avatar
  Reply Andraxela iulie 27, 2019 at 3:27 pm

  Si eu l-am folosit acum ceva timp si mi-a placut enorm! Este fresh si nici nu irita pielea 🙂

 • Avatar
  Reply Anca iulie 28, 2019 at 8:03 am

  Chiar zilele astea am cautat un deodorant bun, o sa il incerc pe acesta.

 • Avatar
  Reply Cristina Barbieru iulie 28, 2019 at 7:26 pm

  Eu folosesc deodorante spray de obicei, mi se par cele mai eficiente in cazul meu. Dar am s aii acord o sansa si acestui deodorant.

 • Avatar
  Reply Rokolla august 1, 2019 at 6:07 am

  Si eu am probleme cu transpiratia excesiva, dar am gasit numai produse scumpe care sa ma ajute. Am sa ma orientez si catre acest produs

 • Leave a Reply