Diverse Lifestyle

Există cel mai bun avocat în drept civil?

iulie 18, 2019
avocat pt infintare firma

Cum recunoști un avocat în drept civil bun?

Ți s-a întâmplat vreodată să ai nevoie de un avocat în drept civil, dar nu ai știut pe care să-l alegi? În București, spre exemplu există foarte multe cabinete de avocatură care își oferă serviciile atât în mediul oxffline, dar și online.

Personal consider că nu există cel mai bun avocat, avocații sunt foarte diferiți ca pregătire profesională și experiență. Pentru mine, un avocat în drept civil din București este cel mai bun dacă mă ajută să-mi rezolv problemele într-un interval de timp relativ scurt și fără prea mult stres.

Bineînțeles, contează reputația și experiența în domeniu. Recomandările primite sunt de mare ajutor, iar dacă un avocat este bun cu siguranță îi vor fi apreciate și recomandate serviciile oferite.

Avocat înființare firmă

Sinceră să fiu, eu nu știam că pentru a înființa o firmă în 2019 este nevoie de ajutorul unui avocat în drept civil. Am aflat în urmă cu câteva luni când a trebuit să decid, împreună cu soțul meu, dacă să deschidem o firmă sau PFA.

Dacă nu te pricepi, cum sunt eu, clar este mult mai bine apelezi la un avocat pt înființare firma (SRL, S.A) în București și îl lași pe el să se ocupe de toate actele care sunt necesare pentru înființarea unei firme.

Cum recunoști un avocat în drept penal bun?

Divorț pe cale amiabilă sau apelăm la un avocat în drept civil?

Divorțul este un subiect destul de greu pentru mine deoarece provin dintr-o familie unde certurile erau la ordinea zilei. Până când părinții mei nu au apelat la un avocat pentru divorț, violența conjugală și fizică nu au încetat.

Sunt căsătorită, îmi iubesc soțul și am o relație frumoasă, unde există încredere și respect, dar dacă lucrurile nu ar mai merge între noi, decât să trăiesc într-o relație toxică, mai bine apelez la avocat pentru divorț în București.

Îmi aduc aminte că mama și tata se certau foarte mult din cauza pensiei alimentare și doar un avocat în drept civil a putut rezolva problema. Știu că este costisitor un onorariu de avocat în 2019 pt succesiuni, pensie alimentară sau contestație la executare dar în același timp este și necesar.

Dacă ai o problemă care necesită intervenția unui avocat sfatul meu este să nu aștepți și să apelezi cât mai repede la serviciile lor. Nu știu ei ce este mai bine pentru tine, dar te pot ajuta să iei decizia cea mai bună.

Uneori, când avem probleme nu mai gândim limpede și luăm decizii pe care ajungem să le regretăm mai târziu. Tocmai de aceea este recomandat să consultăm un avocat specializat în drept civil înainte de a lua o decizie importantă.

Există site-uri care oferă consultanță gratuită, cum este și site-ul avocatincivil.ro. Dacă ți-am stârnit curiozitatea accesează site-ul și află mai multe informații. Chiar dacă nu ai nevoie acum de un avocat civil este bine să fii informat.

Optimizare SEO pentru site-ul Avocatincivil.ro asigurată de Outcave solutions.

Tu ai apela la un avocat în drept civil sau ai prefera să-ți rezolvi singură problemele?

You Might Also Like

13 Comments

 • Avatar
  Reply Madalina iulie 19, 2019 at 4:16 pm

  Hmm, ai ridicat mingea la fileu cu întrebarea asta. Cred totuși că aș alege un avocat – până la urmă de aceea există profesioniști în domenii diverse.

 • Avatar
  Reply Lucia Mihaela Curea iulie 20, 2019 at 12:39 pm

  Exista avocati buni pe domeniul lor, trebuie doar sa il gasim pe cel mai potrivit nevoilor noastre.

 • Avatar
  Reply Ioana iulie 20, 2019 at 4:25 pm

  Nu intotdeauna reusim sa ne rezolvam problemele pe cont propriu, asa ca in unele cazuri suntem nevoiti sa apelam la un avocat. Pana in prezent nu am intampinat situatii de genul acesta, insa eu am un foarte bun prieten avocat de profesie, astfel ca atunci cand voi avea nevoie, stiu la cine sa apelez.

 • Avatar
  Reply Beauty with Camy iulie 20, 2019 at 6:58 pm

  Nu am unul, sper sa nici nu apelez cat de repede, la nevoie insa trebuie!

 • Avatar
  Reply Cristina Barbieru iulie 21, 2019 at 7:45 am

  Nu am avut nevoie pana acum si sper sa nu am vreodata. Dar nu se stie niciodata asa ca recomandarea ta chiar poate fi de folos.

 • Avatar
  Reply Albu Steluta Georgiana iulie 21, 2019 at 2:47 pm

  Exista avocati care-si dau intereseul…acela este un avocat bun! Sunt si avocati buni care…nu se sinchisesc prea mult si atunci oricat ar fi de bun degeaba este!

 • Avatar
  Reply Dream big little girl iulie 21, 2019 at 3:16 pm

  Multe dintre informatiile prezentate de tine nu le stiam. Sper ca nu voi avea nevoie de ajutorul unui avocat, poate doar in cazul infintarii unei firme:)

 • Avatar
  Reply Mirela Marin iulie 21, 2019 at 6:30 pm

  Părerea mea este că și cu avocat, cel mai cel, șansele și câștigi sunt minime, dar fără avocat, zero brat. Dreptatea este în mâna judecătorilor, care depinde în ce ”tabără” joacă.

 • Avatar
  Reply Laura iulie 21, 2019 at 7:23 pm

  Articolul tau m-a lasat fara cuvinte. Cred ca avem nevoie de avocati in unele situatii delicate.

 • Avatar
  Reply Catalina Coman iulie 21, 2019 at 8:32 pm

  Cu siguranta sunt situatii in care un avocat este absolut necesar. Daca incercam sa rezolvam singuri probleme care nu tin de competenta noastra, sigur nu va fi ok.

 • Avatar
  Reply Rokolla iulie 22, 2019 at 8:24 pm

  Evident ca este mult mai bine sa apelezi la un avocat. Nu prea te poti baza pe ceea ce stii tu ca sa poti rezolva o problema care se trateaza in alti termeni fata de cei pe care toata lumea ii foloseste in viata de zi cu zi

 • Avatar
  Reply Kamy iulie 22, 2019 at 9:28 pm

  Nu știu cum pot alege cel mai bun avocat, dar cert este ca as prefera sa fiu reprezentata in instanța de unul dacă ar fi cazul

 • Avatar
  Reply Simona iulie 23, 2019 at 9:36 am

  Sunt momente cand nu poti face totul de unul singur. Un avocat cu siguranta ca e cea mai buna alegere!

 • Leave a Reply