Cele mai așteptate filme ale anului 2020

Cele mai așteptate filme ale anului 2020

Ce filme apar în 2020?

Nu cred că există persoană care să nu se uite la filme. Uneori, un film bun ne poate îmbunătăți starea de spirit. De-a lungul anilor am vizionat filme care m-au făcut să-mi schimb gândirea cu privire la soarta omenirii. Dar în articolul de azi nu vom vorbi despre filme cu dezastre naturale, ci despre cele mai așteptate filme ale anului 2020.

Anul acesta vor apărea multe filme faine, pe care abia aștep să le văd la cinema.

Top filme 2020

   1. Bad Boys for life

Bad Boys este un film de acțiune dar are și multe faze amuzante, este un film bun de vizionat într-o seară relaxantă, alături de familie. Se pot uita liniștiți și copii, nu are deloc scene nepotrivite pentru vârsta lor.

Deja ne-am făcut planuri, la sfărșit de săpămână o să mergem la cinema să-l vedem.

Actori principali: Will Smith și Martin Lawrence

Dată lansare: 17 Ianuarie 2020

   2. Black Widow

Sinceră să fiu, nu știu exact dacă o să-mi placă filmul sau ce rost mai are dacă personajul Black Widow a murit în ultima parte din Avengers: Endgame. Totuși, am să mă uit deoarece curiozitatea este foarte mare, poate găsesc o cale să o readucă la viață?

Actori principali : Scarlett Johansson și Florence Pugh

Dată lansare: Mai 2020

   3.Wonder Woman

Pe actrița Gal Gadot nu am văzut-o în prea multe filme, însă m-a cucerit din prima în filmul Justice League și dupaia în prima parte din Wonder Woman, rolul de Femeia Fantastic i se potrivește de minune.

Actori principali: Gal Gadot și Chris Pine

Dată lansare: 5 Iunie 2020

   4. Birds of Prey

Actori principali: Margot Robbie, Mary Elizabeth Winstead

Data lansare: 5 Februarie 2020

Nu ai cum să nu o ști pe Harley Quinn, mai ales dacă ești fan cu filme cu supereroi. Se pare că iubita lui Joker are acum propriul film. Abia aștept să văd filmul, să descoper ce nebunii mai face Harley.

Margot Robbie (Harley Quinn) a jucat și în filmul Suice Squade, dacă nu l-ai văzut încă ți-l recomand, aici apare și Will Smith (Deadshot).

   5. Sonic The Hedgehog

Actori principali: Jim Carrey, James Marsden

Data lansare: 9 Februarie 2020

Sonic era unul dintre jocurile mele preferate pe televizor. Când am aflat că o să apară și film, m-am bucurat nespus de mult, exact ca un copil mic. Faptul că apare marele comediant Jim Carrey garantează că va fi un film de succes.

   6. Bloodshot

Actori principali: Vin Diesel, Sam Heughan

Data lansare: 20 Februarie 2020

Se pare că în februarie o să apară multe filme noi, printre care și Bloodshot. De data acesta, Vin Diesel se alătură supereroilor și devine un soldat cu super puteri. Din nefericire pentru el, este controlat însă cu siguranță lucrurile o să se schimbe în favoarea lui.

   7. Fast and Furious 9

Actori principali: Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson

Data lansare: 8 Aprilie 2020

Cred că cel mai așteptat film al anului 2020 este Fast and Furious 9.  Ce îmi place la acest film este faptul că prezintă o familie unită, chiar dacă nu sunt neapărat rude. Și bineînțeles mașinile!

Tu ce filme aștepți să vezi în 2020?

20 thoughts on “Cele mai așteptate filme ale anului 2020

  1. Ruxandra says:

    Fast and furious 9 e primul pe listă. Sunt încântată că reușesc să continue povestea și să arate și povești separate.
    Și Birds of Prey aș vrea să văd, mai ales pentru că joacă Margot Robbie.
    Super listă!

  2. Ana Maria B says:

    Abia aștept sa apară Bad Boys for life. Sunt direct la cinema. Fast and furios, parca și-a pierdut din farmec. Și nu neapărat ptr.ca nu mai este Paul Walker cu pentru ca parca sunt prea multe serii deja.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *