Filme și Cărți

Cele mai bune filme de comedie pe care nu trebuie să le ratezi

martie 19, 2018

Uneori, după ce ai văzut numeroase filme de aventură, dramă și acțiune și nu mai știi la ce să te uiți, un top cu cele mai bune filme de comedie este binevenit. În zilele ploioase sau când ești cu moralul la pământ, filmele de comedie pot fi salvarea ta. De când nu ai mai râs copios la un film bun?

Ce este drept, parcă filme mai vechi sunt mult mai amuzante decât cele noi. Cel puțin asta este părerea mea. Ideea e că fiecare dintre noi are nevoie de un moment de relaxare, pentru a se destine puțin și pentru a se bucura timp de câteva minute de un film bun.

Așadar, așezați-vă confortabil pe canapea, luați cu voi o pungă mare de popcorn și vizionați lista mea de recomandări cu cele mai bune filme de comedie care te vor face să râzi copios și îți vor îmbunătăți ziua.

About Last Night

Datorită actorilor de succes Kevin Hart și Regina Hall, filmul Spune-mi ce-ai făcut azi-noapte a devenit unul dintre preferatele mele. De fiecare dată când simt nevoia să mă delectez puțin aleg să vizionez acesta comedie romantică. Pe scurt, filmul prezintă povestea a două cupluri, care vor trebui să își rezolve problemele cu care se confruntă, dacă își doresc să rămână împreună.

Primul cuplu este cel clasic pe care îl știm cu toții, fata cu băiatul se întâlnesc întâmplător, se plac și decid să iasă la o întâlnire. În cele din urmă ce să vezi se îndrăgostesc unul de celălalt. Ei bine, cel de al doilea cuplu este unul puțin nebunatic aș spune, se contrazic mult, nu acceptă că celălalt s-ar putea să aibă dreptate, și nu vor nici cum să recunoască că au sentimente unul față de celălalt, deși se întâlnesc de ceva vreme și întrețin relații intime.

Jumanji

Filmul Aventură în Junglă l-am văzut în premieră la cinema și cu siguranță o să vreau să-l revăd acasă. Filmul este unul de comedie, acțiune și aventură ce prezintă povestea celor patru elevi care descoperă jocul Jumanji în timp ce se aflau în detenție. Când Spencer apasă butonul de start cei 4 sunt teleportați în jocul video într-o junglă. Având fiecare corpul avatarelor de joc, cei patru încearcă să descopere ce se întâmplă și unde se află. În cele din urmă descoperă că se află într-un joc video și că au doar trei vieți, iar dacă vor pierde toate cele trei vieți vor muri și în realitate.

Sună interesant, nu? Mai departe vă las pe voi să descoperiți care este scopul lor și de ce au fost teleportați în joc.

Why Him?

Ned este un tată super protector și își dorește tot ce este mai bun pentru fata lui. În momentul când este invitat de către fata lui să-l cunoască pe noul ei iubitul miliardar, atunci începe adevărata nebunie de cap. De ce? Simplu, noul iubit nu corespunde așteptărilor lui, este impulsiv, are un limbaj vulgar și un comportament neadecvat. Dar și ce dacă ei se iubesc, bineînțeles că tatăl fetei nu este de acord cu această relație și va face orice îi stă în putință să pună capăt relației dintre ei.

Big Momma

Coana Mare este un film la care nu ai cum să nu râzi cu lacrimi, datorită actorului Martin Lawrence care joacă impecabil. Actorul joacă rolul unui agent FBI care este nevoit să se costumeze într-o bunicuță supraponderală pentru a prinde un hoț.

Filmul are 3 părți, una mai frumoasă și amuzantă ca altă.

A Dog’s Purpose

Câinele, adevăratul meu prieten este un film care m-a emoționat până la lacrimi. Dacă iubești animalele acest film cu siguranță este pentru tine.

În film este vorba despre un câine care se tot întreabă care este scopul sau în viață. Este o comedie ușoară și simpatică pe care trebuie neapărat să o vizionezi alături de familie sau copii.

Bruce Almighty

Jim Carrey este printre cei mai cunoscuți și apreciați actori de comedie din întreaga lume. Filmul prezintă povestea unui reporter care nu este mulțumit de viața pe care o are, iar după o zi proastă la locul de muncă începe să-l blesteme pe Dumnezeu și să-l întrebe de ce îl urăște așa de mult.

Tu îți dorești să fii Dumnezeu pentru o zi și să ai puterile lui nedefinite? Dacă da, te întreb ce ai face bun pentru omenire? În film Jim Carrey descoperă că nu este așa de simplu să fii Dumnezeu și nu este suficient să îți faci doar ție viața mai bună.

Bad Moms

Crezi că este ușor să fii mamă și să mai ai timp și pentru tine? Mila Kunis este hotărâtă să iasă din rutina ei zilnică, să renunțe la prejudecăți și să se distreze puțin alături de cele mai bune prietene.

Filmul Mame bune și nebune trebuie neapărat să-l vezi dacă te gândești să devii mămică.

Scary Movie

Scary Movie parodiază cu succes filmele horror. Deși au trecut câțiva ani buni de când s-a filmat ultima parte, filmul încă se bucură de un succes imens.

Daddy’s Home

Tata în război cu… tata este o comedie pe cinste cu multe faze amuzante. Rivalitatea dintre tată și tată vitreg poate crea adevărate probleme, dar asta nu-i împiedică pe cei doi să se lupte pentru dragostea copiilor.

American Pie

Oare există persoană să nu fi văzut filmul Plăcinta Americană? Eu am văzut toate cele 7 părți de cel puțin trei ori.

Filmul prezintă povestea unor tineri adolescenți care fac un pact, și anume să nu mai fie virgini până la absolvirea liceului.

White Chicks

Nu știu de ce dar sunt pasionată de filme cu bărbați care se costumează în femei. Să vadă și ei prin ce chin trecem zi de zi pentru a arata bine.

Kevin și Marcus riscă să rămână fără servici după ce ratează o arestare importantă. Căpitanul le mai oferă încă o șansă și au misiunea de a transporta în siguranță de la aeroport la hotel două fete bogate și superficiale. În momentul când au un mic accident cu mașină una dintre ele se rănește ușor la nas iar cealaltă la frunte. Normal că nu au cum să iasă așa în public, doar sunt niște dive.

Ce le rămâne de făcut celor doi agenți? Da, ați ghicit se costumează ei în cele două fete.

Are We There Yet?

Suzanne este o femeie divorțată cu doi copii minunați și protectori. Credeți că este posibil să se aproprie un bărbat de mama lor, fără că ei să fie de acord?

Filmul Mai e mult până ajungem este o comedie simpatică, fără scene vulgare sau limbaj licențios.

Friend With Benefits

Filmul Prietenie cu Folos este unul mai pentru oameni mari. Deci copii de 10/12 ani poate cauta alt film la care sa se uite.

După mai multe relații eșuate, Dylan și Jamie decid să nu se mai implice deloc în relații amoroase și să aibă parte doar de sex. Este posibil oare să faci de mai multe ori sex cu o persoană fără să nu te implici emoțional?

Neighbors

Se pare că nu reușim să scăpam de Vecini de Coșmar nici în viața de zi cu zi, nici în film. Nu ai cum să nu râzi la filmul acesta datorită vecinilor gălăgioși care s-au mutat vizavi de un cuplu liniștit cu un bebe mic.

The Ugly Truth

Adevărul gol-goluț este o comedie romantică despre viață amoroasă dintre femei și bărbați. Actorul Gerard Butler o ajută pe frumoasa actriță Katherine Heigl să își găsească bărbatul ideal.

Exista oare bărbatul ideal? Răspunsul îl găsești vizionând acestă comedie romantică.

You Might Also Like