Frumusețe

Îngrijirea tenului sensibil cu tendințe acneice

martie 20, 2018

La Roche-Posay a devenit brandul meu preferat de produse pentru îngrijirea tenului. Folosesc produsele lor de mai bine de doi ani și mă declar super mulțumită. În momentul de față nu am găsit alt tratament corector care să mă mulțumească mai mult decât Effaclar Duo(+).

În articolul de astăzi aș dori să vă vorbesc puțin despre două produse esențiale pentru rutina mea zilnică de îngrijire a tenului. Dar înainte de a începe aș dori să lămuresc un lucru. Produsele nu mi-au fost trimise spre testare iar articolul nu este unul sponsorizat. Am decis să vorbesc despre aceste două produse deoarece m-au ajutat foarte mult și am reușit să scap de semnele post-acneice în proporție de 90%.

Gel spumant purifiant La Roche-Posay Effaclar

Datorită faptului că tenul meu este foarte sensibil la factorii externi dăunători, tenul meu are nevoie în permanență de o îngrijire riguroasă. Principalul motiv pentru care am decis să cumpăr Gelul Spumant Effaclar a fost că nu conține săpun sau parabeni.

Nu știu dacă știți dar tenul sensibil are nevoie de o îngrijire mai delicată, motiv pentru care ar trebuie să folosim produse care să curețe pielea într-un mod cât mai delicat.

În fiecare dimineață aplic o cantitate mică de produs în palme după care masez tenul ușor. Înainte de a aplica produsul pe ten am grijă ca tenul meu să fie umed. Ce îmi place cel mai mult la acest produs este că nu îmi irită ochii cum o fac alte produse de curățare. După utilizare, îmi pot clăti fața cu ușurință fără să îmi fac griji că ochii mei vor fi iritați.

Textura este una spumoasă, are un miros delicat care nu mă deranjează absolut deloc. În general evit să folosesc produse pentru ten extrem de parfumate.

Gelul spumant are cantitatea de 50 de ml și valabilitate de 12 luni de la deschiderea produsului. Eu l-am cumpărat la set împreună cu tratamentul corector, așadar nu aș știi să vă spun cât costă separat.

În orice caz, am să vă inserez un link Aici dacă doriți să-l comandați în varianta de 200 de ml.

Tratament corector anti-imperfectiuni La Roche-Posay Effaclar Duo+

Despre tratamentul corector Effaclar Duo(+) am mai vorbit într-un articol anterior. Dacă nu l-ați citit deja vă invit să o faceți.

Deși am varianta full size de 40 de ml, am decis să îmi cumpăr tratamentul și în varianta de 15 ml deoarece l-au luat cu mine când am fost în vacanță. Când merg în vacanță îmi place să călătoresc cât mai ușor, nu fiu încărcată cu bagaje grele.

Cum am menționat mai sus tratament Effaclar Duo(+) este preferatul meu. De când l-am descoperit îl folosesc în continuu, este un produs care face ceea ce promite. Sau cel puțin tenul meu se înțelege foarte bine cu el.

De când îl folosesc tenul meu arată vizibil mai sănătos. Semnele post-acneice din jurul bărbiei mi-au dispărut considerabil. Niciodată nu am avut tenul atât de curat și luminos.

De când am început sa-l folosesc zilnic tenul meu nu mai luminează ca un beculeț de crăciun. Secreția de sebum din zona T a feței este diminuată, iar tenul meu este matifiant și hidratant.

Pentru cantitatea full size de 40 de ml, tratamentul corector Effaclar Duo(+) are prețul în jur de 50-60 de lei. Depinde foarte mult de reducerile din perioada respectivă. Am să inserez un link Aici dacă doriți să-l comandați online.

Pentru persoanele care doresc să acopere petele post-acneice sau roșeața pot folosi varianta de uniformizare a tenului. Trebuie să țineți cont că acoperă doar micile imperfecțiuni, nu este un fond de ten.

evomag.ro

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

You Might Also Like