Beauty

Pink Touch – Manichiura care salvează vieți

martie 21, 2018

Fundația Renașterea împreună cu Melkior au lansat o campanie foarte importantă, care poate salva vieți. Pink Touch nu este doar o simplă manichiură, este mai mult de atât, și anume ne aduce aminte cât de importantă este viața și că trebuie să acordăm mai multă atenție sănătății noastre.

Spre rușinea mea, doar o sigură dată am fost să îmi fac o ecografie la sâni. Cu ocazia aceasta le mulțumesc celor de la Melkior că mi-au adus aminte că este la fel de importantă consultația la sân, precum este și controlul de rutină la ginecologie.

Această campanie îmi este foarte dragă, pe care o susțin din tot sufletul. Dacă ne-am auto-examina corect acasă sau am merge cât mai des cu putință la control, poate avem șanse de a depista boala asta necruțătoare mult mai devreme.

Poți susține și tu această campanie cumpărând kit-ul de manichiură Melkior. Pe lângă cele 3 oje care se află în kit, mai găsiți și un manual de instrucțiunii de palpare a sânilor.

Kit-ul Pink Touch conține:

– o ojă lucioasă pink touch de 4,5 ml

– o ojă mk lucioasă pink for life de 4,5 ml

– un lac de bază și protecție 2 in 1 de 4,5 ml

– o folie cu decor adeziv pentru unghii pink touch

– un manual de instituțiunii pentru auto-examinarea corecta a sânilor

Kit-ul costa 29,90 de lei și poate fi comandat online de Aici.

Fundița este aplicată doar pe 3 degete deoarece pentru examinarea corectă a sânilor avem nevoie doar de degetul arătător, cel mijlociu și cel inelar.

Pink Touch

Orice persoană care alege să poartă această manichiură beneficiază de 15% reducere pentru o mamografie în Centrul Medical de Excelență Renașterea. Datorită mamografiei, ecografiei și a consultului mamar, depistarea cancerului de sân a crescut semnificativ  perspectiva vindecării.

Sănătatea este pe primul plan și așa ar trebui să rămână.

You Might Also Like