Beauty

Descoperă noile nuanțe de oje perlate Holografeel de la Melkior!

octombrie 9, 2018
Toamna aduce sclipiri ultra metalice pe chipul tau!

Melkior revine cu o nouă colecție inedită de toamnă ce include farduri cu texturi perlate sau ultra metalice și 3 oje perlate. Toate fardurile lansate se găsesc sub  forma de cutie cu oglindă, dar și sub formă de rezervă.

Cele 3 farduri de pleoape Ultra Metalice sunt foarte pigmentate și oferă un aspect metalic intens cu efect 3D. Datorită faptului că au o consistență densă și cremoasă, fardurile se aplică uniform pe pleoape și rezistă foarte bine.

Cele 3 oje perlate Holografeel sunt disponibile în variata de 4,5 ml ( travel size), dar și în varianta full size de 15 ml.

Hologranude

Holograviolet

Holografeel

Eu am avut ocazia să testez în premieră două nuanțe de oje, ideale pentru sezonul de toamnă. Sunt primele oje pe care le folosesc și au un efect holografic inedit. Nuanțele sunt superbe, una mai perlată ca alta.

Ojele Holografeel conțin particule perlate foarte fine care capătă, în lumină, diferite reflexii. La lumina soarelui, unghiile capătă o nuanță total diferită. Prima nuanță pe care am decis să o testez, încă din ziua în care le-am primit, se numește Hologranude. Indiferent de sezon, o nuanță nude este bine venită în colecția de oje.
OJA PERLATA HOLOGRANUDE

Oja perlata Hologranude

Pozele am vrut să le fac la lumina soarelui pentru a se putea vedea cât mai bine reflexiile colorate. De mult nu am mai avut un nude așa de frumos și perlat.

Următoarea nuanță pe care am testat-o se numește Holograviolet și este un albastru superb. Nu știu de ce, dar a trecut ceva vreme de când am mai purtat albastru pe unghii. Mă bucur nespus de mult că Melkior mi-a oferit ocazia să testez această nuanță de ojă superbă. OJA PERLATA HOLOGRAVIOLET

holograviolet

Oja perlata Holograviolet

Ce mi-a plăcut foarte mult este că ojele sunt foarte pigmentate, încă de la primul strat. Dar eu cum îmi doresc o culoare mai intensă am decis să aplic două straturi. Ultima nuanță de ojă o am aplicată pe unghii de 4 zile și încă rezistă foarte bine.

Pentru a rezista oja cât mai bine pe unghii este important să o aplicăm corect. În primul rând, unghia se degresează, apoi se aplică Sticky Base Coat pentru protecție, după care aplicăm oja în una sau două straturi, după preferințe. La final, pentru ca oja să reziste cât mai bine și pentru a-i oferi un luciu superb este recomandat să aplicăm un Shiny Top Coat.

Ojele ce au cantitatea de 4,5 ml costă 15 lei, iar cele cu cantitatea mai mare, de 15 ml costă 40 de lei. Primii 100 de clienți care cumpără astăzi un fard din noua colecție primesc o ojă perlată Holografeel cadou.

You Might Also Like

8 Comments

 • Avatar
  Reply Andreea Apostol octombrie 9, 2018 at 10:08 pm

  Ador! 😍

 • Avatar
  Reply Gerlinde Iuhasz octombrie 10, 2018 at 9:03 pm

  Ojele arată foarte bine, mai ales la soare. Sunt curioasă cum arată fardurile noi de la ei.

 • Avatar
  Reply Alexa octombrie 11, 2018 at 7:13 am

  Si eu am testat ojele si imi plac tare mult! Nuantele sunt superbe!💜💜💜

 • Avatar
  Reply carmen alexa octombrie 20, 2018 at 12:07 pm

  Îmi plac maxim aceste oje. Sigur voi comanda pentru manichiura de sărbătoare.

 • Avatar
  Reply Catalina Coman octombrie 21, 2018 at 9:06 pm

  Am si eu Holografeel si Hologranude si ambele sunt foarte faine.

 • Avatar
  Reply Rokolla octombrie 21, 2018 at 9:47 pm

  Imi plac tare mult aceste oje holografice. Le-am folosit si eu si imi place ca sunt foarte rezistente pe unghii si ca se vad foarte frumos

 • Avatar
  Reply LacraRevs octombrie 21, 2018 at 10:16 pm

  Sunt minunateee!!!!!!! Le am și eu pe aceleași și sunt extraordinare.

 • Avatar
  Reply Pulbere-de-stele octombrie 22, 2018 at 4:33 am

  Imi plac foarte mult aceste feluri de oje, si chiar am nevoie de asa ceva pentru activitatea de Halloween. Si nu numai.

 • Leave a Reply