Uncategorized

Ronexprim participa la Conferinta de Proteomica din Europa Centrala si de Est

octombrie 9, 2018

Pentru prima oara in Romania, se desfasoara cea de-a XII-a editie a Conferintei de Proteomica din Europa Centrala si de Est, ce are loc in perioada 24-26 octombrie, la Bucuresti.

Evenimentul este dedicat celei de-a 39-a aniversari a Institutului de Biologie si Patologie Celulara “Nicolae Simionescu”, fondat de Nicolae si Maya Simionescu, doua personalitati contemporane si de prestigiu din domeniul stiintei din Romania si fondatori ai institutului in colaborare cu George Emil Palade, laureat al premiului Nobel in anul 1974.

Biologia moleculara si celulara in beneficiul sanatatii umane

Delegati din Europa si din intreaga lume vor participa la conferinta CEEPC pentru a dezbate principalele teme si provocari actuale din domeniul proteomicii, din dorinta de a progresa dincolo de metodele clasice de studiu pe baza de instrumente biochimice, imunologice, microscopice etc.

Editia de anul acesta de la Bucuresti are ca obiectiv extinderea studiilor si gasirea de noi metode de identificare a solutiilor la problemele existente utilizand echipamente de spectometrie de ultima generatie.

Ronexprim, lider incontestabil in domeniul aparatelor de masura, testare si control din Romania

Consultantii Romexprim se alatura reprezentantilor CEEPC, oamenilor de stiinta si celor pasionati de domeniul proteomicii pentru a-si impartasi cunostintele si expertiza in privinta progresului realizat de utilizarea programelor software si spectometrelor din portofoliul companiei, capabile sa inregistreze si sa interpreteze o cantitate uriasa de informatii si date.

Incepand cu anul 1991 si pana in prezent, specialistii companiei Ronexprim au reusit sa defineasca un model de succes pe piata de profil din Romania prin prisma strategiilor de promovare constanta a inovatiei ,prin echipamentele de ultima generatie cu aplicabilitate in diferite domenii tehnice.

In oferta companiei Ronexprim gasim:

* Utilaje, echipamente, instrumente si sisteme de cantarire, platforme, cantare auto, greutati etalon;
* Echipamente de prelevare probe;
* Aparatura de laborator;
* Microscoape electronice – TEM, STEM, SEM;
* Spectometre pe baza de laser si spectrofluorimetre;
* Aparate de masura si control;
* Alte materiale de referinta certificate pentru fluxuri de fuziune si aditivi.

Solutii exacte si servicii profesionale Ronexprim

Gama de produse si servicii Ronexprim se adreseaza atat marilor corporatii, cat si specialistilor din orice domeniu industrial.

Exemplul de succes dobandit in peste 25 de ani de activitate este rezultatul unui management bine organizat care prevede buna dezvoltare profesionala si personala atat a angajatilor Ronexprim, cat si a clientilor sai.

Viziunea companiei consta in alinierea oricarui business interesat de gama de produse si servicii la standardele actuale, prin gasirea de solutii optime prin servicii de consultanta tehnica pentru autorizatii, contractari, obtinere de fonduri sau finantare europeana, achizitii publice etc.

Autoritatea obtinuta pe piata de profil a companiei Ronexprim este consolidata in colaborare cu anumiti producatori, recunoscuti la nivel international pentru calitatea, fezabilitatea si performanta echipamentelor fabricate, precum: Fluke, Sonel sau Keysight.

Principalele produse care poarta amprenta acestor producatori si care sunt distribuite pe piata din Romania de Ronexprim sunt: camerele de termoviziune, spectometrele, telemetrele, testerele, multimetrele digitale, etc.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply