Evenimente

Cum alegi fotograful potrivit pentru nuntă?

octombrie 10, 2018
Cum alegi fotograful potrivit pentru nuntă?

Organizarea unei nunți de succes presupune multă implicare din partea ambilor parteneri. Poate fi foarte stresant dacă nu știți exact ce vă doriți și mai ales dacă nu v-ați organizat din timp. Pe lângă rezervarea la restaurant, programare la primărie și biserică, angajarea unei formații, este foarte important să vă găsiți fotograful potrivit pentru nunta voastră.

Fotografia de nuntă nu este doar o poză și atât, fotograful perfect va imortaliza cele mai frumoase momente ale acestui eveniment, iar aceste poze vor rămâne amintiri dragi. Există cupluri au decis să nu angajeze un fotograf la nuntă din dorința de a reduce cheltuielile nunții, dar pe parcurs această decizie s-a dovedit a fi una foarte nefavorabilă. În primul rând, un prieten al familiei sau un vecin fără experiență în domeniu nu poate captura cele mai frumoase poze din ziua respectivă, nu este suficient să apeși pe buton și atât.

Vă recomand să nu lăsați pe ultimul moment alegerea unui fotograf nuntă București, cei mai buni au rezervate nunțile și cu un an mai devreme. Este foarte important să știți dacă fotograful este liber pentru data evenimentului vostru.

Înainte de a alege fotograful trebuie să studiați munca acestuia. Orice fotograf profesionist are un portofoliu cu pozele realizate de el. Prețul este un aspect pe care trebuie să-l luați în considerare, nu există fotograf bun care să aibă prețuri mai mici decât cele de pe piață la momentul actual. Un fotograf bun va cere un preț considerabil pentru munca depusă de el.

Prețul variază foarte mult de serviciile alese de către miri. Fotograful are mai multe pachete de oferit, care cuprind diferite servicii. Doriți poze doar la nuntă sau și la cununia civilă?

Dacă aveți posibilitatea, stabiliți o întâlnire cu fotograful. De obicei există fotografi care lucrează în doi, dacă în viața reală mai sunt și împreună, cum este echipa de profesioniști Jadoris din București este perfect. Spun asta deoarece doi fotografi vor imortaliza poze din diferite cadre, iar la final vor selecta doar ce este mai bun.

La întâlnire puteți stabili toate detaliile, dacă aveți nelămuriri nu ezitați să le adresați întrebări. Ei sunt acolo pentru a vă satisface toate dorințele. Dacă simțiți că nu sunteți pe aceeași lungime de undă cu fotograful, sau vă doriți lucruri pe care el nu vi le poate oferi, mai bine vă îndreptați atenția către alt fotograf. Ca în orice domeniu, este bine să nu luați alegeri pripite, pe care să le regretați mai târziu.

Pentru a evita amatori sau oamenii neserioși, cel mai bine este să semnați un contract cu fotograful. În contract vor fi trecute numărul de fotografi realizate, data predării, preț etc. Toate aceste detalii vor fi stabilite înainte să semnați contractul.

Pentru a evita situațiile neplăcute este posibil ca fotograful să vă ceară un mic avans, pentru a știi sigur că nu vă răzgândiți pe parcurs iar el să țină data rezervată pentru voi și să piardă alte contracte din cauza aceasta.

Nu uitați să întrebați ce echipament folosește, pentru a realiza fotografi de calitate este musai să aibă un echipament cât mai profesional. De cele mai multe ori, aparatul foto face diferența dintre o poză banală și una reușită.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply Dream big little girl octombrie 11, 2018 at 12:03 pm

    Adevarul este ca fotografiile sunt cele mai importante, de aceea fotografii trebuie alesi cu grija!

  • Reply Andreea Apostol octombrie 11, 2018 at 1:18 pm

    Bun articol! E foarte important să ai un fotograf profesionist, pozele rămân toată viaţa!

  • Reply Alexa octombrie 14, 2018 at 1:49 pm

    Asa este! Foarte bine ai punctat tot! Foarte important este fotograful iar pozele raman pentru o viata! Trebuie să apelezi la un profesionist!:)

  • Leave a Reply