Unghii deosebite? Da, cu noile nuanțe de oje Melkior!

În acest sezon, ojele în culori vibrante sunt la modă. Vara este despre culoare, distracție și îndrăzneală, iar dacă vrei să ieși din anonimat și să atragi toate privirile poartă noile nuanțe fluo de la Melkior.

Ojele Fluo Melkior sunt disponibile în 5 nuanțe superbe, pline de culoare și veselie.

– Fluo Yellow

–  Fluo Green

–  Fluo Orange

–  Fluo Coral

– Fluo Pink

O veste foarte bună este că toate ojele menționate mai sus sunt disponibile în sticluțe de 4,5 ml(10 lei) și 15 ml(29 de lei). Așadar, poți cumpăra mai multe nuanțe în cantitate mai mică, sau poți cumpăra varianta full size, totul ține de preferințele tale .

Eu am nuanța Fluo Coral și pot spune că este exact pe gustul meu. De obicei, vara sunt mai îndrăzneață și aleg să port oje în culori cât mai vesele. Aceste culori arată demențial de bine, mai ales dacă ai și un bronz uniform, culoarea va fi mult mai intensă. 

Fluo Coral – Melkior

În general, produsele Melkior sunt foarte bune și au un preț accesibil. În colecția mea de oje se mai regăsesc câteva oje de la ei și pot spune că nu m-au dezamăgit deloc. Rezistă foarte bine pe unghii, până la 7 zile, dacă nu mai mult. Depinde foarte mult și ce grijă ai de manichiura ta, dacă ai obiceiul să-ți rozi unghiile sau să cojești oja de plictiseală, este și normal să nu reziste foarte mult.

După ce am aplicat oja în două straturi și s-a uscat complet, am grijă ca de fiecare dată să aplic un top coat pentru a accentua luciul și a da rezistență ojei.

Ojele de la Melkior completează perfect o ținută de vară. Dacă vrei să încerci ceva diferit și îndrăzneț, alege să porți noile nuanțe de oje Fluo.

3 thoughts on “Unghii deosebite? Da, cu noile nuanțe de oje Melkior!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *