Diet&Health

O inimă plină de sănătate cu Lyon Heart de la Ayurmed

august 13, 2018
lyon heart ayurmed

Inima este un organ esențial în corpul uman, iar rolul său este vital. Pentru o bună funcționare a inimii medicul ne oferă câteva sfaturi importante, de care orice persoană ar trebui să țină cont, indiferent de vârstă.

Dacă tu ai grijă de inima ta, ea la rândul ei te va ajută să trăiești mult și bine. După cum probabil bine știți, inima are rol de a pompa sânge oxigenat( sânge bogat în oxigen) în întreg corpul cu ajutorul arterelor.

Insuficiența cardiacă este o boală severă care apare în momentul când inima nu mai funcționează cum ar trebui. Din nefericire, bolile cardiovasculare sunt tot mai des întâlnite în România la persoanele de orice vârstă. Aceste boli dacă nu sunt descoperite și tratate la timp pot duce la deces.

Dacă ești tânăr nu înseamnă că ești complet sănătos, indicat ar fi să facem un control anual pentru a vedea starea noastră de sănătate, indiferent dacă prezentăm simptome sau nu.

Cu timpul inima începe să nu mai funcționeze corect din cauza mai multor activități, cum ar fi: fumatul, o alimentație nesănătoasă, alcool în exces, lipsa de mișcare, probleme de sănătate netratate la timp.

Dacă ai o problemă de sănătate care nu necesită supravegherea medicului poți apela cu încredere la remediile naturiste pentru a trata și preveni cauza. De cele mai multe ori, produsele care au în compoziție ingrediente naturale sunt mult mai benefice pentru organism decât pastilele din comerț, care mai costă și o poală de bani.

Ayurmed este un brand romanesc cunoscut la nivel mondial datorită produselor de calitate, care au la baza numai ingrediente naturale, extrase din Munții Himalaya, din zone situate la altitudini înalte, unde nu există aer poluat.

Produsele naturale au numeroase beneficii, printre care și faptul că nu creează dependență, prin urmare pot fi folosite de către orice persoană, indiferent de vârstă.

Pentru o bună funcționare a inimii, persoanele care suferă de insuficiență cardiacă pot apela la suplimentul alimentar Lyon Heart. Având în compoziție doar plante medicinale indiene, acest produs contribuie la:

 – menținerea stării de sănătate și funcționarea normală a inimii

 – eliminarea excesului de apă din organism

 – susține rezistența și sănătatea vaselor sistemului circulator

 – normalizarea ritmului bătăilor inimii și reducerea spasmelor coronarieneo inima plina de sanatate

Lyon Heart – o inimă plină de sănătate

Ingrediente:

 – terminalia arjuna (arjuna), scoarță

 – withania somnifera (ginseng indian), rădăcină

 –  acacia arabica (gumă acacia – excipient)

 – tribulus terestris (colții-babei), fructe

 – crataegus oxyacantha (păducel), frunze și flori

 – rosa centifolia (trandafir indian), petale

 – commiphora mukul (guggul), rasina

Chiar dacă este un supliment pe bază de ingrediente naturale nu trebuie să abuzați de el, așadar luați pastilele exact cum scrie pe prospect.

Produsul este disponibil în două variante: flaconul care conține 50 de pastile are prețul de 25 de lei și flaconul care conține 100 de pastile are prețul de 43 de lei. Livrarea produselor se face în cel mai scurt timp posibil.

Pe lângă administrarea suplimentului alimentar ayurvedic este recomandat să adoptați un stil de viață sănătos, consumați cât mai multe legume și fructe, faceți mișcare cel puțin 30 de minute pe zi, încercați pe cât puțină să renunțați la consumul de alcool și dacă aveți bună voință renunțați și la fumat, este pentru binele vostru.

Fie că sunteți bolnavi sau nu, încercați sa fiți o persoană cât mai activă și nu una sedentară. Mișcarea este benefică pentru sănătatea organismului, așadar optați pentru o plimbare în parc sau o drumeție prin natură. Pentru a nu întâmpina probleme neprevăzute nu ieșiți afară la ore nepotrivite, mai ales în zilele caniculare.

Totodată, chiar dacă este greu, uneori imposibil, încercați să nu vă mai stresați așa de mult, până la urmă este sănătatea voastră în joc. Starea de spirit și gândirea pozitivă ajută enorm de mult la funcționarea normală a inimii.

Pentru sănătatea inimii dvs alegeți Lyon Heart, deoarece toate produsele Ayurmed sunt avizate de IBA și S.N.P.M.A.P.S, au un preț accesibil, nu creează dependență și nu au efecte adverse.

 

You Might Also Like

4 Comments

 • Avatar
  Reply Alina S august 14, 2018 at 3:45 pm

  Ma bucur ca am descoperit un articol interesant. Voi tine cont de sfaturile tale 😀

 • Avatar
  Reply Deyutza august 14, 2018 at 10:20 pm

  Ma bucur ca momentan nu avem cardiaci si hiper tensivi in familie. E interesant produsul si bun de avut in preajma

 • Avatar
  Reply Adriana august 20, 2018 at 9:45 am

  Interesant articolul!

 • Avatar
  Reply NITA DIANA august 21, 2018 at 10:05 am

  Într-adevăr, e important să avem grija de sănătatea inimii noastre și nu numai. Un produs naturist, de avut în vedere.

 • Leave a Reply