Cele mai frumoase modele de rochii roșii elegante

Rochia roșie este una dintre cele mai sexy și seducătoare piese vestimentare, pe care orice femeie ar trebui să o aibă în garderoba sa. Îmbrăcată într-o rochie roșie cu siguranță îți vei face simțită prezența la un eveniment.

În primul rând, pentru a purta o rochie roșie trebuie să fii o femeie încrezătoare și puternică. După cum probabil bine știți, roșu este culoarea dragostei, ea exprimă iubire, pasiune, dorință și seducție.

În continuare îți voi prezenta 6 modele de rochii elegante, ce pot fi comandate exclusiv online de pe site-ul Bobomoda.ro. Am încercat să aleg câte o rochie în funcție de forma corpului și de eveniment. Rochiile le-am ales strict pentru gustul meu, pe site se găsește o gamă variată de modele, în toate culorile posibile, la prețuri foarte accesibile.

Primul model de rochie este una superbă, elegantă și rafinată, ce poate fi purtată la evenimente mai speciale, cum ar fi la o nuntă, botez sau la un bal. Rochia lungă, tip sirenă este una dintre cele mai elegante rochii, decolteul adânc de pe spate oferă un plus de eleganță rochiei.

Rochia tip sirenă îți scot în evidență formele, asigurând o apariție spectaculoasă.

Rochia roșie din catifea nu se va demoda niciodată. Cu acest tip de rochie nu vei da greș, indiferent de evenimentul la care vei merge. Rochia creează un echilibru perfect între eleganță și senzualitate.

Dacă ai sâni mai mici sau dorești să maschezi anumite imperfecțiuni ale corpului, acest model de rochie este pentru tine. Pieptul este tip corset, după care rochia pornește lejer pe corp.

Rochia roșie cu pliuri din dantelă veritabilă și căptușeala fină este ideală pentru orice eveniment special din viața ta. Dacă îți dorești o apariție elegantă, dar totuși nu extravagantă, acest model de rochie este pentru tine. Rochia este foarte confortabilă din cauză că dantela este foarte elastică.

Următoarea ținută eu o văd potrivită pentru petrecerile în aer liber, sau de ce nu, la birou dacă ai o funcție mai importantă. Roșu cu negru este una dintre cele mai puternice combinații de culori, drept urmare este nevoie de o atitudine specială să porți acest model de rochie.

Cine a zis că femeile plus size nu pot purta rochii roșii elegante? Croiala acestei rochii este special gândită astfel încât să pună în valoare atuurile și nu să scoată în evidență micile imperfecțiuni ale corpului. Chiar dacă modelul din imagine nu intră în categoria plus size, rochia este făcută special pentru femeile ce poartă mărimea 44/50.

Pentru a nu încărca vizual ținuta este recomandat să alege accesorii când mai finuțe și să porți un machiaj cât mai natural. Rochia roșie este vedeta, așadar alege o pereche de pantofi în culori neutre.

Am ales modele care au prețuri cât mai accesibile. Prețurile încep de la 60 de lei, destul de avantajos, nu-i așa? Dacă rochia roșie nu este pentru tine, accesează site-ul Bobomoda.ro pentru a descoperi întreaga colecție de rochii elegante.

Pentru a nu întâmpina probleme neprevăzute, fiecare rochie este analizată de către un angajat înainte de a fi trimisă la client. Livrarea este gratuită dacă comanda depășește suma de 100 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *