Evenimente

Cereri în căsătorie la evenimente

septembrie 10, 2020

Evenimentele sunt locuri pe cât de ofertante, pe atât de riscante pentru idei de cerere in casatorie. Este greu să gestionezi situația și să găsești complici. Lucrurile pot să ia o întrosătură neplăcută. Însă, dacă ai grijă cum organizezi, vei reuși să faci o cerere în căsătorie memorabilă pentru tine, iubita ta, dar și cei din jur.

La nuntă

Începe o nuntă la altă nuntă. E o rețetă de succes și populară. Dacă aveți prieteni care tocmai se căsătoresc, profită la maxim de momentul aruncării buchetului. Roagă mireasa ca în loc să îl arunce, să meargă direct la aleasa ta și să i-l înmâneze. Urmează ca tu să te pui în genunchi și să faci pasul către o nouă viață. Logodna se potrivește perfect cu decorul încărcat de sentimente, emoție și divertisment al nunții. De asemenea, este o simulare pentru viitoarea voastră nuntă. Metoda este deosebită. Totuși devine clasică datorită popularității ei.

Pe scenă

Scenele sunt locuri ale emoției, transparenței și expunerii maxime. Pentru majoritatea oamenilor, să pășești acolo și să te expui este o mare probă de curaj. În orice circumstanță te aflii, este dificil să fii spontan, dacă nu te pregătești înainte. Să alegi o cerere în căsătorie pe scenă înseamnă să îți pui sentimentele pe tavă nu doar pentru iubita ta, ci pentru întreaga audiență. În general, oamenii urcă pe scenă cu un scop important, fiind o ocazie specială în viața lor: o premire, o absolvire, un speech important. Alegând să îți ceri aleasa cu această ocazie, vei face ca ziua să fie de neuitat pentru ea.

La un Revelion organizat

Există un prilej mai bun pentru un nou pas în viața decât începutul unui Nou An? Noi credem că nu. Un An Nou înseamnă noi speranțe, noi planuri, noi dorințe și aspirații. La to do list-ul de anul care vine poți adăuga și un mariaj fericit. În zilele noastre, majoritatea Revelioanelor se fac organizat, alături de cunoscuți și necunoscuți. Sunt multe modalități prin care poți să faci cererea: punându-te în genunchi la 00, rugând maestrul de ceremonii să o anunțe că are ceva important să îi zică, înscenându-i o surpriză. Toate Revelioanele sunt momente memorabile, așa că o combinație cu un alt moment memorabil este un început bun pentru un asemenea pas în viață precum căsătoria.

Zile de naștere și petreceri

Petrecerile înseamnă divertisment și surprize, alături de oameni pe care îi poți cunoaște mai mult sau mai puțin. Jocurile de societate, de rol, provocările sunt instrumentele perfecte de divertisment. Ele facilitează ieșirea din zona de confort. Din acest cumul, fac parte și puzzle-urile. Poti citi mai multe despre aceasta idee de cerere in casatorie AICI. Dacă vreodată ți s-au părut plictisitoare, stai să vezi când sunt făcute de mai mulți oameni la un loc. Piesele de puzzle prezentate de siteul PePuzzle.ro se îmbină la fel ca relațiile dintre oameni. Dacă ați fost invitați la o petrecere (zi de naștere, reuniune) pofită de ocazie și ia cu tine un puzzle cu mesaj special. Discută cu gazda și cu ceilalți participanți la petrecere și asamblați puzzle-ul alături de iubita ta, fără a îi da de gândit. Mesajul este pe ultimele piese, pe care va trebui să le poziționezi strategic în dreptul ei sau în dreptul tău. Va fi o surpriză la care cu sigurnanță nu se așteptă.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply Romina Talpos septembrie 11, 2020 at 6:22 am

  Foarte buna ideea! Mi se pare frumos sa organizezi o cerere in casatorie. ❤️

 • Reply Bratu Gabriela septembrie 11, 2020 at 2:09 pm

  Nu știu daca m-ar fi incantat asa mult o cerere în căsătorie la un eveniment, de teama de a nu-mi fi umbrit entuziasmul

 • Reply Simona septembrie 12, 2020 at 11:50 am

  Si aceasta varianta mi se pare minunata pentru a crea un moment unic!!!

 • Reply Beauty With Camy septembrie 12, 2020 at 12:49 pm

  Cat de frumoasa este prima idee la nunta. 😊 Foarte emoționant. 😊

 • Reply violeta balaban septembrie 12, 2020 at 1:15 pm

  mi se pare ceva frumos, insa iti trebuie si curaj sa poti face acest lucru.

 • Reply Ivan Adriana septembrie 12, 2020 at 7:31 pm

  Foarte faină ideea cu puzzle-ul. Mi se pare inedită și sigur aduce bucurie.

 • Reply Rokolla septembrie 12, 2020 at 11:48 pm

  Sunt o persoana destul de rusinoasa si nu cred ca as fi fost pusa intr-o situatie prea fericita daca m-ar fi pus intr-o situatie de genul in fata tuturor. Imi place sa admir barbatii curajosi si ma bucur ca noi am facut totul in intimitatea casei noastre 😀

 • Reply cudrag.cristina septembrie 13, 2020 at 7:40 am

  Ce frumos! 😍
  I cazul nostru a fost la ziua mea, un moment dragut si neasteptat.

 • Reply Lili septembrie 13, 2020 at 11:34 am

  Ce idei frumoase!!! Oare sa il pun pe sot sa repete cererea? Asa mult mi-ar placea sa fie ceva mai deosebit. Eii acuma am alte idei, vad altfel lumea.:)

 • Reply Denisa septembrie 13, 2020 at 9:51 pm

  Mie sincer nu imi plac cererile acestea, mai ales la evenimentele altor persoane. Prefer ceva mai simplu, o cina romantica sau o iesire intr-un loc special.

 • Reply Lucia Mihaela Curea septembrie 14, 2020 at 8:38 am

  Noi am organizat o cerere in casatorie, a finilor nostri, si a fost un moment plin de emotii.

 • Leave a Reply