Beauty

Comanda de pe site-ul eMAG

februarie 9, 2017

Comanda de pe site-ul eMAG

In articolul de azi vreau sa va povestesc experienta mea cu comanda de pe site-ul emag. Vineri am plasat comanda si miercuri mi-a si ajuns, am beneficiat de transport gratuit la Posta Romana deoarece in oras la mine este punct de lucru emag.

Am observat ca multa lume nu este multumita deoarece comanda nu le-a ajuns la timp, fie pachetul nu este intr-o stare foare buna. In cazul meu nu a fost asa, am comandat de pe site-ul emag de mai multe ori si nu am avut probleme cu ei, pachetul mi-a ajuns la timp si a fost in stare foarte buna, fiecare produs a fost ambalat separat.

Mai jos am sa va inserez cateva poze cu produsele comandate.

Primul produs este un tratament anti-imperfectiuni  impotriva semnelor post acneice  de la ”la roche posay ”. Este prima oara cand testez produse de la ei, am vazut ca este foarte laudat acest tratament si am decis sa il incerc si eu.

Pret: 51 lei

Cantitate:40 ml

Valabilitate: 12 luni

 

Al doilea produs este o apa micelara tot de la ”la roche posay”, este recomandat sa fie folosit impreuna cu tratamentul anti-imperfectiuni pentru rezultate mai vizibile.

Pret:19,83

Cantitate:200 ml

Valabilitate:6 luni

 

Dischete demachiante Bella , 100% bumbac cu extract de flori de portocala.

Pret:3.99 lei

Cantitate:70 buc

 

Apa de parfum Lady Gaga Eau De Gaga Unisex,  am cumpart acest parfum deoarece era la reducere, pretul lui fiind  de 128,91 lei.

Pret:42,54

Cantitate:50 ml

Valabilitate:36 luni

 

Deodorant spray Bourjois Antitrace Blanches

Pret:11,99

Cantitate:200 ml

 

Acest articol nu este sponsorizat, iar produsele nu mi-au fost trimise spre testare, le-am platit.

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply