Filme și Cărți

Top 5 filme de dragoste pe care trebuie să le vezi

februarie 6, 2017

Filme de dragoste

Pentru că ne aflăm în luna februarie și celebrăm iubirea, m-am gândit să vă prezint 5 filme de dragoste cu povești emoționante, pline de dramă și iubire.

1.Me before you

Am vizionat acest film anul trecut și pot spune că este filmul meu preferat, este vorba despre viață, iubire și moarte.

Filmul prezintă povestea emoționantă dintre două personaje aparent nepotrivite. Lou este o tânăra dintr-un orăşel, iar Will este un bărbat de succes, ajuns în scaunul cu rotile în urmă unui accident. Will simte că nu mai are pentru ce să trăiască până când o angajează pe Lou ca infirmieră.

Acest film este unul remarcabil, lacrimogen, cu o poveste interesantă şi cu un final mai puţin fericit.

2.The Notebook

The Notebook este un film ce merită văzut şi revăzut. Dragoste, pasiune, dorință, destin, toate se împletesc fabulos în această poveste minunată, care simbolizează dragostea, dragostea adevărată.

3.The fault in our stars

Hazel şi Gus sunt doi adolescenți care împart un simt special al umorului. Hazel este însoțită mereu de un tub de oxigen, iar Gus are un picior din proteză. Cei doi se întâlnesc într-un grup de susținere a celor diagnosticați cu cancer.

Este un film plin de emoție și sentimente în care arată ce înseamnă să iubești indiferent de obstacole. Acest film este perfect pentru persoanele care prețuiesc viața și dragostea.

4.Letters to Juliet
O frumoasă comedie romantică ce poartă publicul printre minunatele peisaje ale Italiei. Un film romantic prin subiect, abordare şi interpretare.

O tânăra americană aflată în vacanță în Italia, îndrăgostită de orașul Verona, devenit celebru datorită poveștii de iubire dintre Romeo și Julieta. Ea se alătură unui grup de voluntari ce răspund la scrisorile adresate Julietei. În momentul când ea găsește o scrisoare din anul 1951 care a rămas fără răspuns până în prezent, fata decide să îi răspundă încurajând-o pe autoare scrisorii să nu renunțe la speranță și să-l caute pe bărbatul iubit în tinerețe.

5.A walk to remember

Un film bun! O poveste de dragoste superbă, ruptă din realitate, în care din păcate boala învinge.

Pozele nu îmi aparţin.

Care sunt filmele voastre preferate de dragoste?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply