Frumusețe

Cosmetice cu miere Apidava – un elixir pentru frumusețe și sănătate

iunie 27, 2018

Elixirul frumuseții pentru o piele radiantă

Revin astăzi cu un articol foarte interesant în care vom vorbi puțin despre cosmeticele obținute din ingrediente naturale. În ultima vreme acord o atenție deosebită îngrijiri pielii, prin urmare am mare grijă la ce produse aplic pe ten și corp.

Trebuie să recunosc că de când am descoperit cosmeticele ce conțin numai ingrediente naturale, am învățat despre cât de important este să citim înainte eticheta produsului. Până acum un an cumpăram produse datorită ambalajului, și de ce nu a faimei pe care o avea brandul respectiv. Dacă stau acum bine și mă gândesc, greșeală mai mare nu am putut face. Este adevărat, de cele mai multe ori cumpărăm produse deoarece suntem influențați, nu pentru că ni le dorim neapărat sau și mai important, sunt potrivite pentru nevoile noastre.

Cosmeticele obținute din ingrediente naturale încep să câștige cât mai mult teren pe piața din România. Pentru a purta eticheta de produs natural, acesta trebuie să nu conțină absolut deloc parabeni sau alți conservanți chimici. În urma unor studii, specialiști au descoperit că ingredientele chimice din compoziția cosmeticelor pot provoca probleme serioase pielii, cum ar fi arsuri, iritații, etc.

Brandul Apidava a reușit să rămână pe piața din România, de mai bine de 25 de ani datorită calității pe care o oferă produselor. Un lucru foarte important este că mierea obținută este din recoltă proprie, cultivată pe meleagurile românești.

Sincer va spun, nu cred că am mâncat vreodată o miere mai gustoasă și sănătoasă decât cea de la Apidava, și chiar nu îi fac reclamă, cine a încercat mierea poate să confirme despre cât de bună și superioară este față de alte produse de acest tip.

Pentru a nu mă mai lungi cu vorba, în continuare am să vă prezint două produse cosmetice esențiale în rutina de îngrijire a pielii. Spun asta deoarece de când le-am primit, le folosesc încontinuu.

Cremă nutritivă de mâini

Mâinile sunt cartea de vizită a fiecăruia dintre noi, prin urmare ai grijă de ele. Ce poate fi mai neplăcut decât să mergi la o întâlnire de afaceri, să lucrezi cu oamenii sau să faci cunoștință cu cineva și persoana respectivă să aibă mâinile neîngrijite, aspre și uscate, pline de crăpături? Aici mă refer la persoanele care prezintă dezinteres total, nu la persoanele care suferă de afecțiuni ale pielii.

Din nefericire pentru mine, mâinile mele tind să se usuce foarte mult, indiferent de sezonul în care ne aflăm, motiv pentru care trebuie să folosesc zilnic o cremă de mâini.

De când am descoperit crema de mâini cu miere, propolis și ceară de albine de la Apidava o folosesc încontinuu. Vă spun sincer, am folosit numeroase creme de mâini de la diferite branduri, unele mai scumpe, altele mai ieftine dar parcă nici una nu se compară cu cea de la Apidava, oare să fie din cauză că conține 100% ingrediente apicole naturale?

Textura este cremoasă, se absoarbe destul de repede în piele. După utilizare, mâinile sunt învăluite într-un parfum plăcut, delicat și aromat ce persistă timp de câteva minute bune. Mie îmi place să o folosesc cel mai mult seara, înainte de culcare când știu că mi-am terminat treburile casnice și nu mai bag mâinile în apă.

La capitolul hidratare excelează cu succes, încă de la prima utilizare se poate observa o îmbunatățire la aspectul mâinilor. După o folosire mai îndelungată mâinile devin hidratate, moi și catifelate.

Un aspect foarte important este că crema de mâini acționează ca o barieră protectoare și are rol antibacterian împotriva factorilor externi dăunători pielii (vânt, frig, soare etc).

Săpun cu miere și propolis

Săpunul cu miere și propolis are numeroase beneficii pentru piele că nici nu știu cu care să încep. Cunoscută la nivel mondial pentru proprietățile sale miraculoase, mierea este folosită atât ca medicament pentru sănătate, cât și în cosmetice, menite să vindece și hidrateze pielea.

Propolisul ce se regăsește în compoziția săpunului dublează efectele antiseptice și antiacneice ale mierii. Totodată, propolisul are rol cicatrizant și poate fi folosit cu succes în vindecarea rănilor sau a infecțiilor.

Săpunul poate fi folosit cu ușurință și de către copii, având doar ingrediente naturale în compoziție. Eu îl folosesc și pe post de gel de duș, își face treaba de minune.

Pe lângă hidratarea pe care o oferă, săpunul are un miros divin. Când am desfăcut prima oară pachetul, toată camera a fost învăluită de un parfum puternic de propolis și miere, creându-se un ambient plăcut și relaxant.

A trecut ceva vreme de când nu am mai folosit un săpun solid să mă spăl pe mâini, este mult mai comod și practic să folosesc săpunurile lichide, dar de când am descoperit că săpunul de la Apidava are rol de a repara pielea uscată și deteriorata numai pe el îl folosesc. Pe lângă asta, țin să menționez că face o treabă de minune împreună cu crema de mâini.

Cea mai sănătoasă metodă de a curăța și trata pielea este să folosim produse cosmetice obținute din ingrediente naturale. Având dublă hidratare din partea celor două produse cosmetice, mâinile mele nu au fost niciodată așa hrănite și hidratate în profunzime.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply