Diverse

Iata cum arata o zi la un studio de videochat din Bucuresti

iunie 25, 2018

Multe tinere care sunt interesate sa se angajeze in acest domeniu sunt curioase cum decurge o zi obisnuita intr-un studio de videochat din Bucuresti. Acestea vor sa-si faca o idee despre ritmul de lucru, despre ceea ce trebuie sa faca efectiv in fata camerei web si despre sumele pe care le pot castiga lucrand in acest domeniu.

Totul e foarte simplu la Studio 20. Dupa ce te angajezi la unul din studiourile noastre de videochat din Bucuresti, nu incepi efectiv munca, ci te bucuri de o perioada de training de 5 zile, in compania unei colege trainer (care este, de obicei, fost model cu experienta). De asemenea, beneficiezi de cursuri gratuite de limba engleza, cultura generala si arta machiajului, ca sa fii la inaltime de fiecare data cand esti in fata camerei. In functie de cat de pregatita esti (pentru ca nimeni nu te grabeste), poti continua cu 1, 2 sau inca 3 zile de training sau poti incepe activitatea propriu-zisa.

In ce consta activitatea unui model la un studio de videochat din Bucuresti?

Asadar, dupa ce ai incheiat perioada de training si esti mai familiarizata cu acest domeniu, poti incepe sa intri online. La inceputul fiecarei saptamani, iti alegi turele in care vei lucra si camera in care vrei sa iti desfasori activitatea. Aparatura pe care o vei folosi include un calculator dotat cu internet, o camera video si lumini profesionale. In plus, la acest studio videochat Bucuresti vei avea parte de suport tehnic non stop, care te va ajuta sa preintampini sau sa remediezi orice problema care ar putea sa-ti afecteze munca.

Apoi, te vei loga pe siteul de videochat Jasmin.com, unde vei gasi o multime de oameni cu posibilitati financiare, care se numesc membri. La inceput, vei sta pe chatul gratuit, unde vei discuta cu interlocutorii tai despre diverse subiecte cat se poate de comune si la indemana. Cei care doresc sa interactioneze cu tine in exclusivitate, vor plati pentru o sesiune in chatul privat. Aici vei putea sa castigi bani, deoarece esti platita la minut.

Cu cat stai mai multe minute in chatul privat, cu atat iti vei indeplini mai repede obiectivele financiare. Insa, pentru acest lucru nu este suficient doar sa arati bine, ci este nevoie sa stii limba engleza cat mai bine, sa fii vesela, sa te implici cat mai mult, sa abordezi subiecte de conversatie cat mai variate, sa asculti cu atentie, sa nu critici, sa adresezi cat mai multe intrebari si sa iti fidelizezi membrii.

Dupa prima luna, de cand te-ai angajat la acest studio de videochat din Bucuresti, vei putea castiga in medie intre 1.000 de dolari si 3.000 de dolari. Apoi, dupa ce vei capata experienta, vei putea ajunge la venituri situate intre 3.000 si 5.000 de dolari pe luna. Multe dintre modelele de top de la Studio 20 castiga chiar si peste 10.000 de dolari pe luna, dar acest lucru necesita multa munca, rabdare si ambitie.

La Studio 20, exista posibilitatea de a face videochat adult sau non adult, cu hainele pe tine. Specific Studio 20 este insa videochatul glamour, o imbinare intre videochatul adult, unde se castiga multi bani si videochatul non adult, unde nuditatea este interzisa. Comceptul acesta are la baza ideea conform careia femeile pot seduce barbatii cu ajutorul inteligentei si farmecului lor, nu numai cu trupul.

La acest studio de videochat din Bucuresti, vei primi constant sfaturi si trucuri valoroase despre modul in care ar trebuie sa-ti faci meseria si despre cum sa-ti atingi rapid obiectivele financiare. Trainerii nostri te vor ajuta sa-ti pui in evidenta personalitatea, caracterul sau trasaturile fizice.

Asadar, daca vrei sa castigi pana la 10.000 de dolari pe luna sau chiar mai mult, ne poti contacta la 0748.777.757 sau poti trimite un e-mail la contact@studio20.com. Un reprezentant al companiei noastre iti va explica tot ceea ce vrei sa stii si cum decurge totul la cel mai bun studio de videochat din Bucuresti, Studio 20. Hai in echipa noastra si vei vedea cum visurile tale devin realitate! Te asteptam la interviu!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply