Igiena orala

Benzi profesionale pentru albirea dinților de la DrWhite

iunie 23, 2018

Înclin să cred că albirea dinților acasă este un subiect care interesează pe toată lumea. Din păcate, din diverse motive, fie financiare sau de sănătate, nu toată lumea poate apela la albirea dinților profesională la un cabinet stomatolog.

Benzile pentru albirea dinților sunt la mare căutare, deși părerile despre cât de bune sunt sau nu sunt împărțite. Există persoane care se declar super mulțumite de rezultat, dar în același timp există persoane care regretă că au încercat un astfel de tratament deoarece nu au observat rezultate bune și după utilizare dinți le-au fost sensibili.

Din punctul meu de vedere nu ai cum să îți dai cu părerea despre un produs dacă este bun sau nu până nu încerci și tu. Chiar dacă ești sceptică în privința lui, poți avea parte de surprize plăcute la final.

Despre benzile de albire de la DrWhite

După cum ați putut observa și în titlu, benzile pe care le folosesc eu sunt de la DrWhite și conțin un ingredient foarte folosit în cosmetice, și anume uleiul de cocos. Nu cred că mai trebuie să menționez numeroasele beneficii ale uleiului de cocos, atât pentru sănătate cât și pentru frumusețe.

Pentru a nu vă lamenta de la început, țin să menționez că aceste benzi de albire nu conțin acel ingredient dăunător, de care fuge toată lumea, și anume peroxid.

Pe lângă benzile pentru albirea dinților, în pachet am mai primit un manual de instrucțiuni și un ghid de nuanțe pentru a putea vedea procesul de albire.

Benzi Pentru Albirea Dinților Cu Ulei De Cocos

Ingrediente: hydrogen peroxide, menthol, hydroxyproply methlycellulose, K30, K90, glycerin, alcohol, aqua, coconut oil.

Fiecare pachet conține 14 plicuri, a câte două benzi, una pentru dantura de sus și cealaltă pentru dantura de jos. Pentru a obține rezultate cât mai bune este recomandat ca tratamentul să fie folosit 14 zile încontinuu, fără pauze. Deși, rezultatele vor apărea încă de la primele utilizări.

Mod de utilizare

Folosirea benzilor este un procedeu foarte simplu și rapid, dacă sunt respectate cu exactitate instrucțiunile oferite de către producător. Pasul unu este să dezlipim benzile și să le aplicăm cu grijă pe dinți, în fața unei oglinzi pentru a putea vedea cu exactitate ce facem. Benzile se aplică cât mai aproape de gingie, dar nu pe ea. Acestea trebuie să acopere doar suprafața dintelui, în caz contrar pot apărea efecte nedorite. 

Știu că nu am forma dinților perfectă, dar asta nu este un motiv destul de întemeiat care să mă împiedice să îmi doresc să am parte de un zâmbet alb și sănătos.

După utilizare, îndepărtez cu ajutorul unui șervețel surplusul de gel care a rămas pe dinți, după care spăl foarte bine cu pastă de dinți. Îndepărtarea benzilor de pe dinți nu provoacă deloc dureri, deși poate părea puțin înfiorător procedeul în sine.

Benzile sunt subțiri și comode, nici nu îți dai seamă că le ai pe dinți. Eu le-am lăsat timp de 60 de minute să acționeze, iar în acest timp am vizionat un film. Dacă vă este sete puteți bea liniștiți, doar să nu mâncați în timp ce purtați benzile.

Nu am avut parte de dinți sensibili sau efecte negative asupra smalțului în timpul tratamentului cu benzile pentru albire de la DrWhite. Eu le-am folosit timp de 14 zile și sunt super încântată de rezultate, în cele din urmă mă pot bucura și eu de un zâmbet alb și strălucitor.

Pentru a putea vedea diferența am testat și benzile pentru albire de la DrWhite care conțin peroxid. Sincer, nu înțeleg de ce lumea se teme așa mult de acest ingredient deoarece dacă este folosit cu strictețe nu provoacă nici o problemă dinților, cel puțin așa a fost în cazul meu.

Primul lucru pe care l-am observat a fost că rezultate sunt mult mai vizibile încă de la prima utilizare. Este adevărat, dacă ai dinți sensibili sau cari netratate nu este recomandat să le folosești, dar dacă ai o dantură sănătoasă și nu suferi de diferite afecțiuni gingivale ți le recomand. Niciodată nu o să recomand un produs care nu este bun. Până și medici stomatologi folosesc peroxid pentru a albi dinții, dacă ar fi chiar așa de dăunător credeți că l-ar mai folosi?

Benzi Extreme Bright White

Ingrediente: glicerina,mentol,ulei de menta, peroxid de carbamida, carbomer.

Creion Defuber Fara Peroxid

Dacă îți dorești dinți albi dar nu ești fan benzilor pentru albire, poți opta să folosești creionul de albire. Este mult mai ușor de folosit, mai ales dacă ești o persoană care nu are răbdare. La fel că și benzile, gelul aplicat pe dinți cu ajutorul creionului se lasă să acționeze 30 de minute după care se îndepărtează și se spală foarte bine cu pastă de dinți.

Creionului DEFUBER Luxury White vine însoțit și de un retractor bucal care face aplicarea gelului mult mai ușoară. După cum am menționat mai sus, produsele care nu conțin peroxid, cum este și creionul, oferă rezultate vizibile într-o perioadă puțin mai lungă. Adică veți optime rezultatele dorite numai că durează puțin mai mult față de produsele care conțin peroxid.

Eu, cel puțin folosesc creionul pentru a menține albul dinților obținut cu ajutorul benzilor pentru albire. Bineînțeles pentru a mă bucura de albul dinților o perioadă mai lungă de timp nu beau alcool, sucuri cu acid și nu fumez.

 De unde pot fi cumpărate tratamentele pentru albirea dinților acasă?

DrWhite.ro este un site care vinde tratamente pentru albirea dinților, la prețuri foarte mici. Aici veți găsi tratamente pentru toți, atât produse care conțin peroxid, dar și produse care sunt Non Peroxid, totul ține de ce dorește fiecare în parte.

Aici veți găsi produse care beneficiază de până la 50% reducere. Spre exemplu, benzile pentru albirea dinților cu ulei de cocos costă 169 de lei, dar în momentul de față beneficiază de o super reducere de 53%, prin urmare veți plăți doar 79 de lei, destul de avantajos nu-i așa?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply