Uncategorized

Ce servicii ofera Ronexprim, pe langa aparatele de masura de inalta calitate

iunie 21, 2018

De peste 27 de ani, Ronexprim este lider pe piata autohtona de instrumente de masura, echipamente de cantarire electronica si echipamente analitice de laborator. In oferta companiei se regasesc numeroase tipuri de aparate, precum camere de termoviziune, microscoape, telemetre, spectrometre, multimetre, testere, microhmmetre, miliohmmetre, toate provenind de la branduri renumite la nivel mondial, printre care Keysight, Sonel sau Fluke.

Cu toate acestea, pe langa produse, Ronexprim ofera clientilor sai, atat profesionisti din domeniile tehnice, cat si mari companii, o gama variata de servicii pe care le vom detalia in cele ce urmeaza:

1. Servicii de mentenanta. Pentru ca echipamentele achizitionate de la Ronexprim sa functioneze ireprosabil pe toata durata vietii lor si sa nu fie nevoie de interventii in service, acestea trebuie:

– sa fie corect instalate, conform conditiilor de alimentare si de mediu prescrise;

– sa fie corect operate, conform instructiunilor de utilizare;

– sa fie corect intretinute, prin actiunile de mentenanta predictiva si preventiva recomandate.

In perioada in care produsele se afla in garantie, Ronexprim asigura periodic revizii tehnice, pe baza unor planificari, in care sunt efectuate operatiunile de mentenanta specificate de producator. Unele operatiuni de mentenanta pot fi realizate chiar de catre utilizator, in urma unui instructaj de specialitate.

2. Consultanta tehnica. Daca vrei sa obtii informatii despre cele mai noi tehnologii din domeniu, sa iti pui la punct un laborator de analize sau sa il modernizezi pe cel existent, Ronexprim te ajuta prin oferirea de servicii de consultanta tehnica de specialitate.

Aceasta se refera la aria de aplicatii ale echipamentelor disponibile in portofoliul companiei, iar tu si compania ta puteti obtine ajutor pentru identificarea:

– tehnicilor de analiza si masurare adecvate pentru aplicatia ta;

– solutiilor recomandate pentru alinierea la standardele si legislatia aflata in vigoare;

– configuratiei optime de echipamente pentru aplicatia ta.

De asemenea, prin parteneriatul cu alte companii, Ronexprim iti ofera consultanta tehnica privind certificari, autorizari, contractari, achizitii publice, dar si obtinerea de finantare din fonduri sau proiecte europene.

3. Reinstalare. Daca doresti sa muti echipamentul achizitionat de la Ronexprim, compania iti ofera servicii de asistenta tehnica la mutare, dar si:

– reinstruire personal;

– reinstalare echipamente;

– etalonari si reetalonari;

– calibrari si recalibrari.

4. Service. Daca echipamentul cumparat de la Ronexprim se defecteaza, trebuie sa completezi o cerere si vei fi contactat in cel mai scurt timp de angajatii companiei. Acestia vor stabili daca problema poate fi rezolvata de la distanta, pe internet, prin intermediul soft-urilor de service puse la dispozitie de producator. Daca aceasta modalitate nu este suficienta, specialistii se vor deplasa la sediul companiei tale sau in laboratorul tau.

Serviciile de reparatii pe care Ronexprim le ofera sunt urmatoarele:

– service post-garantie, pe baza de contract, cu revizii periodice;

– service in garantie;

– asistenta tehnica pentru asigurarea conditiilor de preinstalare;

– furnizarea de piese de schimb, subansamble, consumabile;

– dezafectare instalatii cu radiatii ionizante;

– asistenta tehnica pentru asigurarea conditiilor de preinstalare.

Ronexprim detine autorizatiile necesare pentru efectuarea service-ului, conform legislatiei:

– autorizatii CNCAN pentru echipamente cu radiatii ionizante (raze X si microscopie electronica);

– autorizatii BRML pentru toate echipamentele comercializate.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply