Diverse

Serviciile de contabilitate online – solutia optima pentru antreprenorii secolului XXI

iunie 20, 2018

Daca esti antreprenorul unui IMM sau ai in plan sa lansezi un start-up, cu siguranta programul tau zilnic este unul supraincarcat. Printre activitatile care consuma cel mai mult timp si energie se numara si contabilitatea care, desi este indispensabila oricarui business, implica sarcini repetitive, birocratie, drumuri si stat la cozi, precum si lucrul cu foarte multe cifre si notiuni greu de digerat. In teorie, toate aceste aspecte nu ar trebui sa intre in responsabilitatea unui antreprenor, al carui rol principal este de a conduce si a dezvolta afacerea. In schimb, realitatea din Romania ultimilor 30 ani ne-a demonstrat contrariul, antreprenorii trezindu-se singuri in fata unei mari provocari, si anume cea de a suplini rolul unui contabil care, de cele mai multe ori, nu reuseste sa ofere in timp util clientilor sai toate informatiile de care au nevoie pentru a lua decizii importante pentru companie.

Din fericire, astazi antreprenorii pot beneficia de solutia optima care ii poate ajuta sa scape de task-uri repetitive si cronofage: serviciile de contabilitate online.

In Romania, prima platforma care ofera servicii de contabilitate online si instrumente de management operational se numeste Keez.ro. Utilizand tehnologia inovativa a secolului XXI, Keez.ro aduce contabilitatea in prezent si pune la dispozitie antreprenorilor o serie de functionalitati deosebit de utile, care ii ajuta sa economiseasca timp, energie si resurse, pentru a se putea dedica activitatilor cu adevarat importante pentru dezvoltarea afacerii.

De ce sunt serviciile de contabilitate online solutia optima pentru antreprenorii firmelor mici si mijlocii?

Simplu: deoarece folosind Keez.ro, nu va mai trebui sa astepti finalul lunii urmatoare pentru a intra in posesia documentelor de care ai nevoie! Mai mult decat atat, nu vei mai fi nevoit sa te intalnesti cu contabilul pentru a-i preda sacosa de documente sau sa il suni insistent pana iti raspunde pentru a primi raspuns la o simpla intrebare! Keez.ro este o platforma de contabilitate online care face totul pentru tine: iti depune declaratiile la stat, iti ofera consultanta de specialitate la fiecare pas, iti creeaza un sistem de raportare eficient la care ai acces 24/7, toate pentru ca business-ul tau sa prospere!

Serviciile de contabilitate online te ajuta sa realoci resursele pe care le foloseai pana acum pentru a efectua asa-zisa “contabilitate dubla”. Mai exact, nu mai esti nevoit sa tii evidenta in paralel cu contabilul sau sa centralizezi separat termenele de plata si vanzarile. Daca o faceai pana acum, cu Keez.ro nu mai e nevoie nici sa iti verifici contabilul, care oricum e mult prea ocupat pentru a-ti oferi ce ai nevoie in timp util.

Accesand platforma de contabilitate online de la Keez.ro, poti consulta oricand, de oriunde, toate rapoartele importante pentru compania ta. Astfel, poti verifica in timp real situatia facturilor platite si de platit, daca s-au depus toate declaratiile la stat sau daca s-au efectuat toate incasarile de la clienti, direct de pe laptop, PC sau smartphone. Simplu si eficient, nu-i asa?

Cum functioneaza serviciile de contabilitate online?

Contabilitatea nu a fost nicicand mai simpla pentru un antreprenor: cu Keez.ro, tot ce trebuie sa faci este sa pozezi documentele (facturi, chitante etc) si sa le incarci in platforma. De restul se ocupa specialistii nostri! Iata care sunt principalele servicii pe care le ofera Keez.ro:

  • Contabilitate online

  • Salarizare

  • Infiintare firma

De asemenea, utilizand Keez.ro, ai parte de un set de instrumente deosebit de utile:

  • Rapoarte optime pe care le poti accesa usor si rapid, de pe orice dispozitiv, fiind astfel mereu informat cu privire la situatia financiara a firmei tale;

  • Procese verificate Big4 – acum ai certitudinea ca documentele tale sunt supraverificate de catre un expert de competenta internationala;

  • Acces on-line 24/7 la toate documentele generate de business-ul tau;

  • Procesare rapida a documentelor (facturi, chitante, etc.) pe care le poti incarca in platforma instant cu ajutorul aplicatiei dedicate;

  • Posibilitatea de a emite facturi oriunde, oricand;

  • Cele mai inalte standarde de securitate a datelor, asigurate de algoritmi avansati de criptare de la Microsoft Azure;

  • Formularele si modelele necesare pentru desfasurarea business-ului nu mai trebuie cautate pe internet, deoarece ai acces la ele (descarcabile si editabile) pe platforma.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply