Frumusețe

Rutina de îngrijire a corpului cu produse Barnängen

iunie 17, 2018

Nu aveți idee cât de mult mă bucură faptul că am fost aleasă de către cei de la BuzzStore pentru a testa produsele Barnängen, iar pe această cale tind să le mulțumesc pentru promptitudine și seriozitate.

Barnängen este un brand suedez foarte cunoscut în lumea largă datorită calității sale. Pentru început a-și dori să menționez că deși am primit produsele spre testare nu m-a obligat nimeni să zic ceva de bine, din contra dacă nu mi-au plăcut produsele cei la BuzzStore mă îndeamnă să scriu părerea mea sinceră despre produse, fie ea bună sau rea.

În pachetul primit acasă am găsit o gamă completă de produse și accesorii pentru îngrijirea corpului, lucru care mă bucură foarte mult. La fel cum ne îngrijim tenul trebuie să avem grijă și de corpul nostru, motiv pentru care pe lângă o alimentație cât mai sănătoasă trebuie să folosim și produse care hidratează, exfoliază și curăță pielea.

Gel de duș Caring pentru piele normală și uscată

Un lucru foarte important este că produsele Barnängen au fost create special pentru pielea ta, așadar poți folosi produse destinate tipului tău de piele(normală, uscată și sensibilă). Eu având pielea normală, ușor uscată în unele perioade, am primit un pachet cu produse special pentru mine.

Gelul de dus Barnängen este un produs minunat din toate punctele de vedere. Pe lângă faptul că miroase demențial de bine, curăță și hidratează pielea într-un mod cât mai delicat, totodată ajută și la menținerea umidității naturală a pielii. Pentru a face suficientă spumă în cadă este nevoie de o cantitate mică de produs. Vă asigur că nu va fi nevoie să aplicați mai mult de două ori produs pe un burete de baie pentru a vă spăla pe întreaga suprafață a corpului deoarece cum am mai spus, este nevoie de o cantitate mică de produs.

După cum puteți observa ambalajul este unul simplu, fără nimic pompos, dar un lucru foarte important și de apreciat este sistemul de dozare a produsului. Acesta fiind foarte util și practic nu avem cum să irosim produs inutil. Alt lucru pe care l-am observat este că lasă un parfum plăcut în baie, timp de vreo două ore din momentul de când l-am folosit.

Loţiune de corp Caring pentru piele normală și uscată

Următorul produs testat de mine a fost loțiunea de corp Barnängen, despre care am numai cuvinte de bine de spus. Defapt toate mi-au plăcut la fel de mult, nu pot spune că am avut un produs preferat. Oare că toate cele trei produse fac parte din aceeași gamă?

Revenind la ale noastre, loțiunea are o textură ușor lichidă, se absoarbe destul de repede în piele, prin urmare poate fi folosită cu succes în zilele când sunt pe grabă și nu am prea mult timp la dispoziție.

Sunt de părere că loțiunile de corp care au pompiță ajută enorm de mult, mai ales dacă ești o persoană care nu dorește să risipească nici un strop de produs. Cu ajutorul pompiței obțin cantitatea suficientă de produs, nici prea mult, nici prea puțin. Având un parfum extrem de puternic și plăcut, parfumează atât pielea cât și hainele sau pijamaua, lucru care pe mine mă încântă foarte mult.

Unt de corp All Over Rescue

Ultimul produs testat de mine a fost untul de corp Barnängen, nu știu de ce l-am lăsat la urmă, poate așa a fost să fie, fără vreun motiv anume. Tot ce pot spune despre acest produs este că își merită faima deoarece chiar este un produs care face ceea ce promite, și anume hidratează pielea în profunzime, deși este un unt de corp se absoarbe mult mai repede în piele, parfumul este identic cu cel al loțiuni de corp și a gelului de duș, nu pot spune că unul dintre cele menționate mai sus au un parfum mai puternic, mie mi se pare că toate miros la fel.

Deși este un unt de corp, pielea nu rămâne deloc grasă după utilizare, din contra este fină și catifelată. Pentru că pielea mea are tendința de a se usca cel mai des la genunchi și coate am  grijă ca pe zona respectivă să aplic  cantitate considerabilă de produs, nu exagerez doar hidratez pielea foarte bine.

Pentru a crea un SPA perfect acasă cei de la BuzzStore au fost foarte drăguți cu mine și mi-au trimis și trei bureți de baie, foarte calitativi, moi și colorați. Totodată, în pachet am găsit și câteva accesorii care mă ajută să îmi exfoliez pielea tălpilor foarte bine, mai ales că este vară și picioarele sunt mereu la vedere.

Am primit și câteva monstre de loțiune de corp pentru a le împarți și prietenelor mele. Monstra este destul de mare, poate fi folosită de cel puțin trei ori pentru a hidrata corpul.

Nu știu cum sunteți voi, dar eu vara încerc pe cât puțină să am corpul hidratat, chiar dacă pielea mea nu se uscă la fel de mult ca și în sezonul rece.

La prima vedere produsele Barnängen mi s-au părut a fi niște produse destul de scumpe datorită faptului că au o calitate superioară și miros extrem de puternic și plăcut. Spre surprinderea mea produsele au un preț foarte mic în comparație cu ceea ce oferă. Spre exemplu gelul de duș costă doar 20 de lei(la ofertă).

Recomand să folosiți produsele de îngrijire corporală de la Barnängen, vă asigur că nu veți regreta absolut deloc.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply