Igiena orala

Albirea dinților cu pudră organică din cărbune activ de la BetterSmile

mai 29, 2018

De când mă știu am fost puțin complexată de culoarea dinților mei. Deși merg regulat la medicul stomatolog, mă spăl de două ori de zi, nu beau și nu fumez tot nu am parte de acei dinți albi și frumoși.

La ultima vizită la medicul stomatolog l-am întrebat despre albirea dinților, ce implică și cât costă un astfel de tratament. Răspunsul lui a fost imediat unul negativ, și anume nu-mi recomandă albirea profesională deoarece nu durează mult, distruge smalțul dinților și este costisitor. Mi-a zis că ce văd eu la televizor, vedetele au dinți așa de albi deoarece își pun fațete.

Atât medicul cât și asistenta mi-a recomandat să mă spăl cu bicarbonat de sodiu pentru a-mi albi dinți. Zis și făcut, doar că în cazul meu nu a dat nici un rezultat, pe lângă asta este un procedeu destul de neplăcut datorită gustului de bicarbonat. Tratamente din comerț nici nu mai are rost să menționez câte am încercat, m-am ales doar cu bani cheltuiți degeaba și dinți sensibilizați.

Pentru că nu mă dau bătută așa de ușor și îmi doresc un zâmbet perfect am zis să încerc de data asta un tratament care nu este dăunător și are un preț accesibil. În ultima vreme am observat că cărbunele activ este un produs tot mai folosit în albirea dinților și multă lume a fost mulțumită de rezultat.

Pudră organică din cărbune activ

Pudra din cărbune pe care o folosesc eu este de la BetterSmile, este un produs 100% natural și nu conține ingrediente dăunătoare dinților cum ar fi fluor, peroxizi, sau alte substanțe periculoase.

Utilizarea produsului este una relativ simplă, dar distractivă. Dacă ai chef de distracție îți poți face un selfie în timp ce te speli pe dinți și să îl trimiți prietenilor tăi pentru a se amuza și ei.

Un lucru foarte important este că pudra din cărbune nu înlocuiește periatul zilnic obligatoriu al dinților, acesta trebuie folosit ca și tratament. Pentru a obține un zâmbet alb și sănătos, înainte de a peria dinți cu pastă este recomandat să folosim pudra din cărbune.

Periuța din bambus care vine împreună cu produsul se umezește puțin după care se introduce în recipientul cu pudra și se periază dinți în mod obișnuit timp de 2-4 minute. După utilizare, clătiți foarte bine pentru a nu rămâne reziduri de produs între dinți.

Am să vă atașez o poză mai jos cu rezultatul obținut după folosirea pudrei din cărbune activ de la Better Smile. Știu că nu am dantura perfectă, dar treceți peste acest aspect.  Puteți observa ce diferență enormă de culoare este dintre prima poză și cea de a treia. În cea de a doua poză am dorit să vă arăt și vouă cum arata dinți mei în momentul când mă spăl cu pudra din cărbune activ. Destul de funny, nu-i așa?

Acest produs ma cucerit pe deplin încă de la prima utilizare deoarece mi-a îndepărtat tartru de pe suprafața dinților de jos. Având strungă între dinți mă confrunt cu această problemă destul de neplăcută. Deși fac detartraj profesional o dată la 6 luni tot mi se formează tartru pe suprafața dinților de jos.

Pentru a ajunge la rezultatul dorit am folosit pudra din cărbune activ în fiecare zi, timp de 14 zile. Înclin să cred că faptul că fumez și nu beau cafea sau cola m-a ajutat foarte mult. Un alt aspect foarte important este că dinți mei nu au fost deloc sensibili în urma tratamentului. În prezent folosesc pudra doar de două/trei ori pe săptămână pentru a menține albul dinților.

Din punctul meu de vedere este un produs minune care își merită banii. Totuși, dacă cumpărați pudra din cărbune activ de la Better Smile și nu sunteți mulțumiți de rezultatul obținut vă primiți banii înapoi.

Recomand să încercați și voi acest produs deoarece este natural 100%, are un preț accesibil și poate fi folosit de către orice persoană care dorește să aibă parte de un zâmbet alb și fermecător.

Pentru a comanda online pudra din cărbune activ accesați site-ul bettersmile.ro

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Ioana iulie 23, 2018 at 10:05 am

    Cred ca voi incerca si eu. 🙂 Am auzit numai lucruri bune despre aceasta pudra.

  • Leave a Reply