Beauty

Cremă de mâini Nivea Anti Age Care Q10 – Review

februarie 1, 2018

De-a lungul timpului mâinile mele au avut de suferit în perioada rece. În fiecare an încerc să folosesc creme de mâini care hidratează în profunzime pielea uscată și crăpată. Pentru că temperatura de afară este încă scăzută, și mai avem încă o lună de iarnă, în articolul de azi vă vorbesc despre un produs pentru îngrijirea și hidratarea mâinilor.

Factorii principali care contribuie la uscarea și crăparea mâinilor sunt frigul, vântul și substanțele chimice din detergenți. După cum probabil bine știți, este recomandat să folosim mănuși de unică folosință atunci când folosim produsele casnice de curățenie, lucru pe care eu nu-l fac. Nu pot să folosesc mănuși, mă incomodează și mă enervează, tocmai de aceea prefer să nu le folosesc, chiar dacă mâinile mele au de suferit.

Pentru a trata mâinile uscate, aspre și crăpate este nevoie de o hidratare ca la carte. În primul rând, încerc să mă feresc de apa fierbinte, pentru că usucă mâinile și mai tare. Știu că primul instinct este să ne spălam cu apă fierbinte atunci când avem mâinile reci, dar este total greșit.

Pe piață, există o varietate de produse dedicate îngrijitul mâinilor. În prezent, eu folosesc crema de mâini de la Nivea. Folosesc această cremă de mâini încă din luna decembrie și pot spune ca mi-a fost de mare ajutor.

Cremă am descoperit-o întâmplător când îmi făceam cumpărăturile de la Carrefour, și pot spune că de atunci nu mă mai despart de ea. Datorită cantității sale de 30 de ml, o am mereu în geantă. Pe cremă am plătit doar 6 lei.

Am decis să cumpăr crema în momentul când am văzut că formula conține coenzima Q10 . Citisem pe net că, coenzima Q10 ne ajută să ne menținem pielea mâinilor tânără și hidratată.

Formula cremei este una ușoară și fluidă, parfumul este unul discret dar plăcut. Este o cremă care se absoarbe rapid în piele și nu lasă senzația de piele grasă.

Pentru o hidratare optimă aplic crema de mâini de fiecare dată când simt nevoia că mâinile mele au nevoie de un plus de hidratare. Cel mai mult îmi place să o aplic seara înainte de culcare, deoarece atunci știu sigur că mi-am terminat toate treburile casnice și nu mai umblu cu mâinile în apă.

Ambalajul este mic și practic, iar sistemul de dozare garantează o utilizare perfectă, fără a exista riscul de a risipi produs inutil.

Acestea fiind spuse, dacă ești în căutarea unui produs care să-ți hrănească mâinile în profunzime, recomand cu mare drag crema de mâini Nivea Anti Age Care Q10 .

You Might Also Like