Diverse

Culorile Vitrail de la Rembrandt Art Centre

octombrie 17, 2018
pictura vitrail

Se apropie Crăciunul și m-am gândit ca anul acesta să pictez niște globuri de sticlă pentru mine și familia mea. De ce nu? Arta este o formă minunată de relaxare, indiferent de domeniu de manifestare. Așa că am căutat niște culori de pictura speciale pentru sticlă: gama Vitrail de la Pébéo de la Rembrandt Art Centre.

Dincolo de efectele clasice ale sticlei, gama Vitrail aduce lumini intense, capabile să prindă viață sub ochii observatorului. Dacă se va combina cu gama Fantasy, atunci vom crea contracte intense și surprinzătoare: texturile care se îmbină, opacitatea și opalescența se stimulează reciproc, iar transparența dă o nouă direcție de interpretare.

Posibilitățile sunt nesfârșite, ai nevoie doar de culori intense și luminoase ce pot fi puse cu ajutorul pensulei pe suprafețe lucioase și transparente, în cazul meu un glob de sticlă. Aceste culori au la bază un tip de ulei și sunt foarte rezistente la lumină puternică. Sunt compatibile cu alte tipuri de culori din gama Mixed Media de la Pébéo, mai ales cu rășinile, veți avea niște efecte wow, dar, atenție, se aplică după 7 zile de la uscarea vopselei Vitrail! Poate voi încerca pe 2 3 globuri!

Culoarea se aplică foarte ușor cu pensula care se curăță ulterior cu spirt alb. Avantajul mare al acestor culori este că se pot folosi și pe pânză, metal, oglindă, plexiglas, plastic, hârtie, ceramică și multe altele. Dacă îmi rămâne de la pictarea globurilor, pot picta niște căni drăguțe, care până acum era monotone pe raftul de sus din bucătărie.

De abia aștept să mă apuc de treabă!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply