Diverse

Vrei o piele fina? Nimic mai simplu!

octombrie 18, 2018

Dintotdeauna, noi femeile ne-am dorit o piele fina, fara urme de par nedorit pe corp. Iar daca in trecut, metodele traditionale de epilare pareau de-a dreptul horror, metodele din zilele noastre sunt mana cereasca, din punctul meu de vedere. Si asta datorita tehnologiei, care a reusit sa evolueze atat de mult, incat noi sa ne bucuram de confort sporit, oricand, oricum. Iar cele mai eficiente produse, care ofera aceasta piele de vis, sunt, bineinteles, cele din categoria de epilatoare. Toata lumea le stie. Toate femeile le divinizeaza. Eu am un singur preferat, pe care il iau peste tot cu mine: Epilator Braun Silk-epil9 SE9969.

Epilatorul meu Silk-epil9 este cea mai noua achizitie a mea. L-am cumparat recent, cu ocazia zilei mele de nastere, deoarece sunt femeie si imi place sa ma rasfat, din cand in cand, cu cate un cadou util. Ca daca nu eu, atunci cine sa aiba grija de aspectul meu? De ce l-am ales pe acesta? Datorita actiunilor pe care le are, ce acopera o zona mai extinsa cu fiecare miscare, ce ofera o epilare mai rapida si un proces de infrumusetare imbunatatit. In plus, este dotat cu cele mai inovative pensete de la Braun cu o geometrie imbunatatita, pentru a mari performanta de prindere si smulgere si pentru a indeparta mai multe fire de par dintr-o singura miscare.

Ce inseamna acest lucru? Inseamna ca depui mai putin efort in procesul de epilare. Nu este un proces obositor si il poti face oricand, de la tine de acasa. Mie imi este drag s ail folosesc, iar in scurt timp ma bucur de o piele fina, fara niciun fir de par nedorit. De unde mi-am achizitionat epilatorul? De pe Dwyn.ro – magazin online de electronice / electrocasnice, care mi-a devenit ca un fel de aliat secret – atunci cand am nevoie de cate ceva prin casa, de aici imi achizitionez, de fiecare data.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply