Diverse

Cum este sa lucrezi intr-un studio de videochat

octombrie 5, 2018

Vrei sa-ti schimbi viata si sa te realizezi financiar? Vrei sa te muti singura si sa-ti permiti sa-ti cumperi tot ceea ce iti doresti de atata timp? Vrei sa ai casa si masina ta? Te-ai gandit ca singura metoda de obtine ce iti doresti este sa faci videochat si vrei sa afli mai multe despre acest subiect?

In Romania, multe persoane au o imagine deformata cu privire la videochat si iti ofera pareri gresite despre acest domeniu, iar acest lucru se intampla din cauza stirilor negative prezentate de mass media. Insa ceea ce nu vad cei din fata televizorului sunt amanunte din ocupatia de model de videochat.

Tinand cont de acestea, este greu sa iti faci o imagine de ansamblu asupra a ceea ce reprezinta cu adevarat sa fii model intr-un studio de videochat. De aceea, ne-am decis sa facem lumina in cazul acestui subiect si sa prezentam ce inseamna sa lucrezi in cadrul unui studio si cum iti schimba viata meseria de model.

1. Vei purta discutii cu oameni interesanti din intreaga lume

Activitatea propriu-zisa pe care modelele o desfasoara in cadrul unui studio de videochat este extrem de relaxanta. Tinerele nu fac altceva decat sa socializeze online cu membri din tari precum Marea Britanie, Germania, Norvegia, Canada, Franta, Italia, Elvetia sau Statele Unite ale Americii. Este ca si cum ai sta pe Facebook sau pe Twitter 8 ore pe zi, insa ai castiga foarte multi bani in acest timp.

2. Vei evolua atat pe plan profesional, cat si pe plan personal

Conversatiile cu membrii sunt extrem de variate, asadar, ca sa fii mereu la inaltime indiferent de subiect, in cadrul unui studio de videochat premium vei urma un training profesional, care include cursuri de limba engleza si de cultura generala. Vei fi initiata in tainele seductiei, in psihologia masculina, dar si in alte domenii, precum geografia lumii, pentru a putea aborda teme cat mai diverse, pe placul ambelor parti.

Astfel, iti vei putea atinge rapid obiectivele financiare, in timp ce vei evolua si pe plan personal, afland lucruri noi zi de zi si devenind mult mai increzatoare in fortele proprii.

3. Vei avea la dispozitie o intreaga echipa de suport

Daca alegi un studio de videochat precum Studio 20, vei avea mereu pe cine sa te bazezi atunci cand te confrunti cu diferite obstacole pe plan profesional, cat si personal.

Inca din prima zi in marea familie Studio 20, o echipa de traineri te va ajuta la fiecare pas si te va transforma intr-un model de succes, impartasindu-ti cele mai bune trucuri pentru castiguri mari.

Pe langa echipa de traineri, vei avea la dispozitie atat o echipa de makeup artisti, hairstylisti si maseuze, ca sa te simti si sa arati minunat in fata camerei, cat si o echipa de suport tehnic, ca sa nu intampini dificultati in transmisia live.

4. Vei avea sansa de a deveni un adevarat star si de a participa la cele mai importante gale din lume

Studio 20 este o companie recunoscuta la nivel mondial si premiata in cadrul celor mai importante gale din lume dedicate videochatului. Asadar, daca vrei sa fii model pentru acest studio de videochat premium, vei avea sansa de a straluci pe covorul rosu la festivaluri internationale, unde vei putea castiga titluri importante, precum Best Model. Prin urmare, vei avea sansa de a deveni un adevarat VIP!

5. Vei putea avea venituri de 10.000 de dolari pe luna si vei lucra in conditii de lux

Daca esti serioasa, ambitioasa si te dedici acestui job, poti avea venituri chiar si de 10.000 de dolari pe luna! Ce inseamna asta? Bani mai mult decat suficienti pentru a-ti indeplini toate visurile: vacante exotice, operatii estetice, haine de firma, o masina sau o casa in timp record.

Pe langa veniturile foarte mari pe care le vei putea obtine, te vei bucura din plin de conditiile excelente de lucru pe care ti le ofera Studio 20, cel mai bun studio de videochat din Romania. Aici, te vei putea relaxa in timp ce vorbesti cu persoane interesante din intreaga lume si vei putea alege dintr-o multitudine de camere luxuriante cu diverse tematici, dotate cu aparatura de ultima generatie.

Daca iti doresti sa te bucuri de aceste beneficii si chiar mai mult, atunci aplica pe site-ul Studio-20.ro la sectiunea “Angajari videochat” sau suna la numarul 0748777757 si stabileste un interviu pentru a vedea cu ochii tai cum este sa faci parte din echipa celui mai bun studio de videochat din Romania si cum iti poti indeplini cele mai arzatoare visuri!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply