Beauty

Bioderma Sebium Global Review

octombrie 6, 2018
sebium global bioderma

Au trecut aproximativ 5 luni de când folosesc crema Sebium Global de la Bioderma și consider că am testat-o îndeajuns de mult timp încât să-mi fac o părere dacă este bună sau nu. Am decis să îmi cumpăr această cremă în urma review-urilor pozitive pe care le-am citit pe internet. Majoritatea persoanelor s-au declarat mulțumite de acest produs.

Sebium Global de la Bioderma este un tratament dermatologic, care elimină coșurile și punctele negre, reduce roșeața provocată de coșuri și limitează apariția cicatricilor. Ambalajul este foarte practic și igenic, nu trebuie să băgați degetul în crema, pur și simplu apăsați ușor pe ambalaj pentru a elibera produs. Textura este una ușoară, lejeră, care pătrunde rapid în piele.

Nu am avut prea multe așteptări de la acest produs, tenul meu este unul gras și am probleme cu coșurile doar în jurul bărbiei. Am prostul obicei de a-mi stoarce coșurile, știu că nu este bine și încerc să mă abțin cât de mult pot, dar nu reușesc mereu. Crema am aplicat-o dimineața și seara pe tenul curat, iar după  doua săptămâni de utilizare, am aplicat crema doar în zona T, deoarece acolo aveam nevoie.

Bioderma Sebium Global

Ce cred eu despre produs:

–  prima oară când am folosit crema am simțit un ușor disconfort, pielea a început să mă usture ușor( după câteva utilizări nu am mai avut probleme)

– se absoarbe ușor în piele

–  usucă coșurile și le vindecă mult mai ușor

–  calmează zonele iritate

– cicatricile sunt atenuate

–  tenul este mai curat și hidratat

–  de la primele utilizări au încetat să îmi mai apară acele coșuri mari și dureroase sub piele

Ce nu mi-a plăcut:

–  nu a avut nici un efect asupra punctelor negre

–  cicatricile lăsate de coșuri au mai dispărut, dar nu în totalitate

Crema are 30 de ml, termenul de valabilitate este de 9 luni de la deschiderea produsului. Am achiziționat crema din farmacie și am plătit pe ea 55 de lei.

Sper că ți-a fost util acest review!
melkior.ro

You Might Also Like