Colecția mea Pandora
Fashion Lifestyle

Colecția mea Pandora

Bijuterii Pandora

Presupun că ar trebui să încep acest articol prin a vă spune că iubesc bijuteriile, iar pe parcursul anilor a devenit o obsesie.

Brățara Pandora mi se pare perfectă, o brățară pe care îți poți înșira propriile tale emoții și trăiri. Tot auzeam vorbindu-se despre acest brand Pandora, dar nu îmi imaginam vreodată că am să dau atâția bani pe un talisman.

Totul a început când iubitul meu mi-a oferit cadou de ziua mea o pereche de cercei de la pandora, nu îmi venea să cred, m-am îndrăgostit de ei pe loc. Sunt minunați își merită faimă și fiecare bănuț.

Când am fost prima oară în Anglia am realizat cât de populare sunt aceste bijuterii în străinătate. Așa că m-am hotărât să îmi cumpăr și eu o brățară din argint pandora pe care să o umplu cu cele mai frumoase amintiri din viața mea.Pe brățară am plătit 55 de lire iar în lei vine undeva pe la 3 milioane.

Așa a început povestea mea, consider că fiecare talisman ascunde o poveste, o trăire. Primul talisman pe care mi l-am cumpărat a fost o gentuță pe care scrie Pandora. Sunt femeie și iubesc gențile, pe talisman am plătit 35 de lire.

Următorul talisman adăugat la povestea mea a fost un ursuleț, acest talisman îmi este cel mai drag, de fiecare dată când mă uit la brățară îmi aduc aminte de cineva special din viața mea. Prețul lui tot 35 de lire a fost.

Ultimul talisman adăugat a fost un cadou de la iubitul meu, o inimă care semnifică iubirea noastră.

Așa arată brățara mea Pandora până în prezent, nu vreau să mă opresc aici, cu siguranță am să mai adaug talismane care să reprezinte momente speciale din viața mea.

 

Comentarii Facebook

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Ionel
  February 15, 2017 at 10:17 am

  Ce frumoase sunt toate .

 • Reply
  Monica
  February 15, 2017 at 10:19 am

  Sunt frumoase, imi plac bratarile cu charmuri.

 • Reply
  Gessica
  February 15, 2017 at 10:21 am

  Sa le porti cu drag!

Leave a Reply

four × three =