Casă și Grădină

Cum îți poți transforma casa în acasă în doar câțiva pași simpli

mai 13, 2021
Transformă-ți casa în acasă

Transformă-ți casa în acasă

Toată lumea își dorește să aibă o casă primitoare, cu o atmosferă veselă, care să umple încăperea de energie pozitivă. Casa unde locuim trebuie să fie cel mai primitor și relaxant loc posibil, aici petrecem peste 40% din timpul vieții.

Nu e de mirare că mulți dintre noi își pun întrebarea: Cum putem crea o încăpere dinamică, pentru a avea un cămin prosper, liniștit și plin de energie pozitivă?

Casa nu este o simplă clădire în care locuim. Poate dura ceva timp până să ne obișnuim cu noua casă, dar pentru a crea acea senzație confortabilă, caldă și primitoare de acasă sunt necesare mici modificări în amenajarea casei.

Cum alegem mobila perfectă pentru acasă?

Când vine vorba de amanajarea casei, mobila joacă un rol extrem de important. Dacă locuiești într-un oraș mic, cu puține magazine fizice cu piese de mobilier, nu este neapărat nevoie să cumperi de la ei. Alege să cumperi online mobila mult visată în funcţie de buget, spaţiu sau aspect.

Toate magazinele de mobilă într-un singur loc, cu ajutorul motorului de căutare FAVI. Prin utilizarea filtrelor putem găsi cea mai frumoasă mobilă pentru casă, la cel mai mic preț.

FAVI.ro este unul dintre cele mai vizitate site-uri de către persoane interesate de achiziționarea de mobilă, decorațiuni și echipament pentru locuință.

Cum funcionează mai exact motorul de căutare FAVI?

Pe site sunt peste 200 de magazine de mobilă. FAVI.ro nu vinde în mod direct mobilă sau decorațiuni, ci doar au grupat mai multe magazine online într-un singur loc.

Dacă accesezi, spre exemplu categoria de mobilă pentru dormitor, vei găsi o  gama variată de piese de mobilier. Dacă un produs anume ți-a atras atenția în mod deosebit, dai click pe produs și vei fi redirecționat către magazinul online care vinde acel produs. Simplu și ușor!

Cum arată casa perfectă pentru mine?

De-a lungul timpului mi-am schițat idei în minte despre cum mi-aș dori să arate casa visurilor mele. Consider că nu contează cât de mare este casa sau apartamentul, atâta timp cât este amenajat cu bun gust. Și mai ales, este locuit de o familie iubitoare.

Iată ce mobilă mi-aș cumpăra de la FAVI pentru a mă umple de energie și pentru a face ca locuința mea să fie un loc dinamic.

Dormitor confortabil pentru relaxare și odihnă

Dormitor confortabil pentru relaxare și odihnă

Pentru ca somnul să fie suficient și de calitate este esențial să dormim într-un pat confortabil. Dintotdeauna mi-am dorit un dormitor spațios, cu multă lumină naturală. Tocmai de aceea, patul aranjat lângă fereastră este cea mai bună variantă pentru mine.

Nimic nu se compară cu sentimentul unei lenjerii curate și parfumate. Ador când vin seara de la muncă să mă bag în pat, unde lenjeria de pat miroase a prospețime și arată impecabil.

Colțișorul meu preferat din casă

Colțișorul meu preferat din casă

Locul meu preferat din casă este spațiul perfect pentru citit. Mențin simplitatea creând un colțișor prefect care să ofere confort și relaxare. Este nevoie de doar un fotoliu cât mai confortabil, un tablou care să mă inspire și motiva pe tot parcursul zilei, și câteva flori care aduc prosperitate.

Balconul sau grădina, locul perfect pentru relaxare în zilele de vară

locul perfect pentru relaxare în zilele de vară

Orice spatiu în aer liber este locul perfect când simțim nevoia să ieșim dintre cei patru pereți ai casei și să ne bucurăm de soare, aer curat și de ciripitul păsărilor.

Pentru a crea locul perfect pentru relaxare este nevoie de doar câteva piese de mobilier pentru grădină, pe care le găsim de cumpărat la FAVI.ro

Bucătăria visurilor mele în sfârșit acasă

Bucătăria visurilor mele

De câte ori nu ai văzut la televizor bucătării superbe și ai început să visezi cu ochii deschiși? Înclin să cred că orice femeie își dorește o bucătărie modernă și frumoasă.

Încă de când eram mică mi-am dorit o bucătărie spațioasă, unde să predomine culoarea gri sau crem.

Baia, locul ideal pentru răsfăț

locul ideal pentru rasfat

Baia este acea încăpere din casă în care fiecare dintre noi avem un moment de răsfăț și relaxare. Relaxarea este asigurată de o cadă de baie, unde să-mi răsfăț corpul cu cele mai bune produse pentru îngrijirea personală.

Mobilierul alb creează un contrast rafinat și un ambient plăcut în baie.

Consider că pentru a-ţi transforma casa într-o oază de relaxare, trebuie să o amenajezi în funcție de personalitatea ta. Tu vei locui acolo, prietenii sunt doar musafiri.

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply Bratu Gabriela mai 13, 2021 at 8:53 am

  o sa renovez si eu cat de curand si sfaturile tale sunt chiar bine venite!

 • Reply Ana mai 13, 2021 at 1:26 pm

  Asa este, casa trebuie sa fie pe placul nostru, nu pe cel al musafirilor.

 • Reply Mihuț mai 13, 2021 at 1:55 pm

  Pentru baie chiar am nevoie de câteva idei.

 • Reply Dana mai 13, 2021 at 4:02 pm

  Arată minunat ideea ta pentru o casă plină de frumos și energie pozitiva. Și eu optez pentru Favi când caut mobila care sa îmi placă.

 • Reply Flori din călimară mai 13, 2021 at 4:21 pm

  Folosesc și eu motorul de căutare Favi, mi se pare foarte util. Mereu găsesc ceva care să îmi placă. 🙂

 • Reply Marin Mirela mai 14, 2021 at 2:44 pm

  Favi este opțiunea potrivită oricărui stil de mobilier pentru a ne simți în casa noastă, acasă.

 • Reply Lucruri privite de jos in sus mai 14, 2021 at 7:19 pm

  Nu am folosit niciodata acest motor de cautare, mersi de recomandare. Chiar am nevoie sa caut ceva idei pentru amenajarea casei.

 • Reply Catalina Coman mai 14, 2021 at 7:21 pm

  Si eu caut mereu pe Favi, cand vreau sa fac schimbari in casa. Am de gand sa imi iau o canapea noua si am vazut cateva wow 😀

 • Reply Raluca Brezniceanu mai 14, 2021 at 7:29 pm

  A achizitionat si eu de la ei un fotoliu suspendat care-i o minunatie.

 • Reply Adriana Ivan mai 14, 2021 at 8:13 pm

  Ai dreptate. Locuința trebuie amenajată pe placul celor care trăiesc acolo.

 • Reply Rokolla mai 20, 2021 at 5:10 am

  Si eu imi doresc sa-mi reorganizez casa pentru ca vreau sa fie mai aerisita

 • Leave a Reply