Diverse

Cum să alegeti cea mai potrivita imprimanta

martie 10, 2019

Cu jet de cerneală sau cu laser? Alb-negru sau culoare? Pentru a găsi cea mai bună imprimantă care va furniza imprimări de înaltă calitate la un cost scăzut, trebuie sa faceti un pic de cercetare.

Ce tip de imprimanta color Kyocera Ecosys aveti nevoie?

Aveți nevoie de imprimări rapide sau este calitatea mai importantă? Ce tip de documente veți tipări cel mai mult? Imprimați de la un computer sau de la o mulțime de dispozitive? Și care sunt costurile de imprimare pentru dvs?

Clarificarea nevoilor dvs. vă va ajuta să restrângeți selecția. Modul de selectare vă poate ajuta să decideți ce tip de imprimantă se va potrivi cel mai bine.

Imprimantele pot fi în general împărțite în două categorii principale, pe baza tehnologiei de cerneală pe care o folosesc: inkjet sau laser.

De asemenea sunt importante caracteristicile lor – cum ar fi imprimantele wireless – sau la sarcinile pentru care sunt potrivite cel mai bine – cum ar fi imprimantele de birou. Mai jos puteți afla caracteristicile diferitelor tipuri de imprimante pentru a decide care vi se va potrivi cel mai bine.

Cât de mult ar trebui să cheltuiți pe o imprimantă?

Puteți cumpăra o nouă imprimantă cu jet de cerneală pentru mai puțin și nu aveți nevoie să cheltuiți mult mai mult pentru a obține una mai buna.

Cu cât cheltuiți mai mult, cu atât veți obține mai multe funcții de la imprimanta dvs. Dar, în aceste zile, chiar și o imprimantă / scanner all-in-one cu Wi-Fi și Apple AirPrint nu ar putea sa coste extraordinar de mult. Pentru o suma mai mare, veți obține funcții de birou, cum ar fi o funcție de fax sau un alimentator automat de documente sau o imprimare automată față-verso.

Testează imprimantele pentru fiecare buget, de la imprimante ieftine cu jet de cerneală la imprimante laser de afaceri. Evalueaza calitatea acestora, viteza și costurile de funcționare și intra profund în caracteristicile și ușurința utilizării. Fiecare își are locul și scopul. Restrângeți căutarea, astfel încât să găsiți imprimanta potrivită pentru dvs.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply