Diverse

Anvelope specializate Firestone

martie 9, 2019

Bridgestone VT-COMBINE  incorporează tehnologia IF CFO pentru anvelopele din față și tehnologia VF CFO pentru anvelopele spate, anvelopele VT-COMBINE ajută la creșterea productivității, reducând în același timp compactarea solului. Profilul de bare S-Line asigură durabilitate în condiții extreme, cu o capacitate mare de încărcare.

Firestone va avea, de asemenea, o prezență puternică la standul Bridgestone. Sinonim cu forța și fiabilitatea pe piața anvelopelor din agricultură de peste 100 de ani, Firestone creează soluții care sporesc eficiența și oferă agricultorilor modalități mai durabile de lucru. Cu o generație de pneuri agricole de înaltă calitate și de încredere, gama de anvelope vara Firestone Multihawk  satisface aproape orice nevoie pe piața europeană a tractoarelor. Anvelopele emblematice vor fi :

Firestone Maxi Traction 65: Folosind o suprafață de rulare cu o creștere a cauciucului de 23% din totalul cauciucurilor anterioare, Maxi Traction 65 are o durată de viață mai lungă, garantată de la început până la final. Datorită patentului Firestone, Dual Angle Lug Design, Maxi Sistemul de tracțiune 65 va furniza fiabilitate cu tracțiune și stabilitate superioare, chiar pe dealuri și în condiții umede.

Firestone Performer 95: Proiectat pentru mașini de stropit și caracterizat prin tracțiunea și eficiența superioară, Performer 95 reduce în mod eficient costurile de exploatare. În timp ce lățimea limitată a benzii de rulare asigură protecția culturilor și rădăcinilor, carcasa dură, întărită de o bandă de oțel puternică, oferă o rezistență mai mare, chiar și la sarcini grele și la viteze mari. O modalitate excelentă de creștere a productivității.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply