Diverse

De ce sa folosim cremele pentru maini?

martie 8, 2019

De ce ar trebui să folosesc crema de maini in locul lotiunii de corp?

Există o metodă de a folosi crema de maini si de a-i pastra beneficiile magice, iar această metodă păstrează hidratate mâinile noastre. Recunoaștem importanța folosirii unei creme de mână in loculunei creme hidratante complete. Acum, acest lucru ar putea părea o suprasolicitare, dar un hidratant pentru corpul întreg este formulat pentru pielea uscata, redusă de întreținerea hidratanta care acoperă brațele și picioarele. Mâinile noastre sunt diferite de celelalte parti ale corpului. În primul rând, ele auparte de cea mai mare uzură. Noi le folosim pentru absolut orice, astfel incat pielea de pe mâinile noastre devine epuizată.

Pielea de pe mâinile noastre este puțin mai groasă decât cea din alte locuri, așa că au nevoie de hidratare mai bogată decât ceea ce ofera loțiunea noastră tipică pentru corp. Și pentru că ne folosim de mâinile noastre în tot ceea ce facem, ele sunt una din primele zone ale corpului nostru care arată semne de îmbătrânire.

Ce se întâmplă când nu folosim o crema hidratanta SNB pentru maini ?

Așa cum am menționat mai înainte, mâinile sunt o zonă cu trafic ridicat și din acest motiv este adesea locul care ne arată adevărata noastră vârstă. Ce este mai rău este că, fără îngrijirea și întreținerea corespunzătoare, mâinile noastre pot arăta de fapt mai mari decât noi. Semnele pe care mâinile tale le pot suferi includ pielea uscată. Acest lucru poate apărea împreună cu fisuri, peeling și zone aspre, în special în jurul zonelor noastre de cuticule. De asemenea, mâinile noastre pot suferi de frig, si se pot agrava pe vreme uscată și foarte rece. Și cel mai evident semn al îmbătrânirii sunt ridurile care se formează cel mai adesea pe articulațiile noastre și lângă baza degetelor. Nu durează mult până când mâinile noastre arată semne că nu primesc suficientă hidratare. Vă sfătuim să folosiți cel puțin de două ori pe zi crema hidratanta pentru ca mâinile noastre sa arate tinere mereu.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply