Diverse

Tigle solare- noutate sau inutilitate?

martie 7, 2019

Mai mulți proprietari ar alege panourile solare dacă panourile fotovoltaice mari nu ar fi atât de obositoare și, sincer, urâte. Tesla încearcă să schimbe jocul cu plăci solare care arată ca plăci standard. Sunt fabricate din sticlă cu patru stiluri care vor fi introduse în următoarele 12 luni. Există două tipuri de plăci:

Placile solide  sunt fabricate din sticla pe un substrat fotovoltaic (PV). Acestea sunt conectate la sistemul de alimentare care integrează acoperișul cu sistemul electric al casei dvs. În funcție de climatul în care locuiți și dacă dețineți o fermă sau o casă cu mai multe etaje, specialistii va recomanda acoperirea cu plăci solare de 35-70%.

Placile non-solare sunt sticlă fără substrat PV. Ele costă mai puțin, arată la fel ca plăcile solare și sunt folosite pe restul acoperișului care nu este acoperit de plăcile solare.

Majoritatea proprietarior de case raman insa fideli unor acoperisuri din tabla trapezoidala deoarece despre acest produs detin mai multe informatii.

Care este atracția unui acoperiș solar?

Sistemul de plăci solare poate produce 100% din energia electrică a locuinței, reducând costurile electrice la zero. Opțiunile pentru dale sunt destul de elegante

Care sunt dezavantajele?

Puțini specialisti se vor grăbi să instaleze un sistem Tesla, astfel încât există riscul de a aștepta mult timp pentru instalarea acoperișului de către un instalator experimentat sau instalarea necorespunzătoare a acestuia de către un antreprenor neexperimentat.

Cum sa  economisim bani și sa obținem un acoperis de calitate:

Dacă ar fi economisirea banilor, atunci angajarea celei mai ieftine forței de muncă ar fi calea spre realizarea acesteia. Cu toate acestea, acest lucru se va dovedi a fi o greșeală descoperită atunci când acoperișul se prăbușește sau nu reușește să vă protejeze locuința de elemente din exterior.

Cea mai bună rută este să solicitați estimări de la mai mulți contractori autorizați și asigurați acoperișuri care se specializează în tipul de acoperiș pe care îl doriți. Lăsați-i să știe că se află în concurență cu alte companii pentru proiect. Apoi, obțineți referințe, conduceți de case pe care le acopereau de acum 5-15 ani pentru a vedea cum se ridică și întrebați despre experiența echipajului care va instala acoperișul.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply