Diverse

Cum sa alegi corect beneficiile ce vin odata cu masina de inchiriat

mai 31, 2018

Fie ca ai masina in service, fie ca alegi transportul cu avionul catre un alt oras, o masina de inchiriat este solutia ideala atunci cand vrei sa ajungi comod la hotel si apoi sa inlesnesti drumurile pe care le ai de facut. Mai sunt si situatiile in care vrei sa bifezi cat mai multe obiective turistice in timpul pe care il ai la dispozitie, iar o masina de inchiriat este chiar singura solutie confortabila si rentabila atunci cand faci parte dintr-un grup de pana la 9 persoane.

Daca este prima data cand alegi sa folosesti o masina de inchiriat, atunci sigur te-ntrebi cam care ar fi factorii dupa care poti sa compari numeroasele firme care-ti pun la dispozitie acest serviciu. In randurile ce urmeaza vei gasi cateva metode bune prin care-ti poti da seama care sunt firmele de incredere si care sunt acelea la care nu ar fi indicat sa apelezi.

Ca in cazul oricarei alte firme, compania care iti pune la dispozitie masina de inchiriat trebuie sa aiba o vechime considerabila pe piata. Numarul anilor de experienta arata ca acea firma a avut intotdeauna servicii de calitate si ca si-a format deja o clientela fidela. Faptul ca afacerea este profitabila dupa ani si ani de activitate indica spre profesionalismul de care a dat dovada in tot acest timp.

Stiind ca avem de dat bani, primul lucru la care ne uitam este, de regula, marimea sumeisuma pe care o vom avea de platit pentru respectiva masina de inchiriat. Majoritatea ofertelor afisate pe site-urile firmelor de inchirieri masini nu vor cuprinde toate taxele si optiunile pe care trebuie sa le platesti, asadar compararea preturilor la prima vedere este de evitat. Cele mai serioase companii de inchirieri masini de pe piata noastra afiseaza preturile cu toate taxele incluse pentru a oferi clientilor profesionalism si transparenta totala. Daca, atunci cand predai masina de inchiriat, te trezesti cu un calcul total diferit fata de cel pe care l-ai anticipat, atunci sigur ai facut alegerea gresita.

Numarul de unitati puse la dispozitie poate fi un indicator la fel de bun asupra dimensiunii firmei de inchirieri, cum poate fi si diversitatea flotei. Astfel, daca firma are o gama larga de modele, cu siguranta poti gasi masina de inchiriat corespunzatoare nevoilor tale. Fie ca vrei consum redus de carburant sau un model de lux cu care sa faci o aparitie impresionanta, o firma serioasa va veni in intampinarea nevoilor tale cu autovehiculul potrivit.

Fiindca suntem in era informatiei, nu putem neglija nici aportul informatiilor aduse de utilizatorii din mediul virtual. O buna metoda de a te convinge de calitatea serviciilor de care vei beneficia atunci cand vei rezerva masina de inchiriat potrivita nevoilor tale este si urmarirea numarului si calitatii review-urilor date de catre celelalte persoane. Daca recenziile sunt prea putine, nu poti aprecia cu exactitate, insa daca sunt si multe, si bune, atunci sigur ai facut alegerea optima.

Daca vrei transparenta si profesionalism atunci cand alegi o masina de inchiriat, apeleaza cu incredere la FocusRent, companie cu o experienta de peste 10 ani pe piata serviciilor de inchirieri masini. Din momentul rezervarii (proces ce dureaza 5 minute), te vei gasi la volanul masinii dorite (adusa la adresa specificata de tine) in maxim 3 ore, fie ca esti in Bucuresti, Otopeni sau Cluj.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply