Beauty Diet&Health

Cum să ne protejăm pielea eficient pe timpul verii?

Odată cu venirea sezonului cald pielea noastră este expusă la radiații solare foarte puternice, iar acest lucru înseamnă că a sosit momentul să apelăm la un produs cu factor de protecție foarte înalt, mediu sau redus.

Având în vedere că pielea noastră este expusă la soare în orice moment al zilei nu este suficient să purtăm o pălărie și ochelari de soare pentru a ne proteja. Aceste accesorii au un rol la fel de important ca și crema de protecție solară, una fără altă nu se poate dacă ne dorim să fim protejați eficient împotriva razelor solare.

Specialiștii recomandă să folosim protecție solară toată ziua, indiferent de activitatea pe care o facem. Cele mai bune produse pe timpul verii sunt cele care conțin o cantitate cât mai ridicată de SPF. Indicat este să folosim produse cu SPF 50+ când mergem la plajă. Acest produs pe aplică pe pielea uscată cu 20/30 de minute înainte să ne expunem la soare.

Pielea expusă la soare neprotejată poate provoca probleme serioase de sănătate, de la piele uscată și arsă până la cancer de piele. Înclin să cred că este mult mai bine să previi o problemă de sănătate decât să o tratezi.

Pentru ieșirile în oraș sau la muncă puteți folosi cu ușurință un produs cu SPF 30+ . Tubul fiind de tip spray aplicarea se va face într-un mod cât mai plăcut și igenic.

Spray protecție solară Bioderma 

Produsul este destinat persoanelor cu pielea deschisă la culoare și sensibilă, este non-comedogenic, nu conține parabeni sau alte substanțe dăunătoare pielii. Formula este ușor parfumată și rezistentă la apă. În cazul expunerii la soare pentru o perioadă îndelungată produsul trebuie reaplicat.

Este un produs esențial pentru vară, dozarea se face într-un mod util și practic astfel încât să nu fie irosit produs inutil. Cantitatea de 400 ml va fi suficientă pe întreaga durată a sezonului cald.

La momentul actual cel mai bun preț la spray-ul de protecție solară de la bioderma este pe site-ul Remediumfarm, nu mă crezi? Te afli la doar un click distanță pentru a beneficia de reducere.

Acum că am discutat despre protejarea pielii de razele solare a sosit momentul să discutăm puțin și despre protejarea tenului. Pistruii, pielea îmbătrânită și ridurile sunt cele mai frecvente probleme cu care ne confruntăm vara. Radiațiile UVB și UVA distrug în mare parte colagenul și elastina pielii, provocând îmbătrânirea rapidă a feței.

Bioderma Photoderm Nude Touch

Biodermă SPF 50+ oferă protecție împotriva razelor solare dar are în același timp și puțină acoperire. Produsul este disponibil în trei nuanțe, natural, auriu și deschis, astfel încât să se potrivească fiecărui tip de ten.

Textura este ușor lichidă și nu lasă o peliculă groasă pe ten. După utilizare, micile imperfecțiuni sunt acoperite, tenul rămânând uniform și protejat întreaga zi.

Pentru a beneficia de toate proprietățile sale benefice asupra pielii, produsele cu factor de protecție solară trebuie reaplicate dacă înotați, mergeți la sală sau faceți duș.

Pentru a sta hidratat pe timpul verii nu uita să consumi și cantitatea de apă necesară organismului tău.

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply