Frumusețe

Unboxing Mayie – produse naturale esențiale pentru frumusețe și sănătate

mai 19, 2018

Frumusețea și sănătatea pielii pot fi păstrate cu ajutorul produselor naturale Mayie. De cele mai multe ori, noi femeile considerăm că pentru a fi frumoase trebuie să apelăm la produse cosmetice de lux deoarece doar ele pot face minuni asupra tenului nostru.

Nimic mai fals, există produse high-end, de lux, care ne ajută pielea să își recapete frumusețea de odinioară dar în același timp există pe piața din România branduri românești care comercializează produse cu ingrediente 100% naturale. Din punctul meu de vedere, este mult mai bine să folosesc produse naturale, care nu conțin ingrediente dăunătoarea asupra sănătății pielii.

Acestea fiind spuse, în articolul de astăzi vreau să vă prezint 3 produse Mayie pe care le-am folosit recent. Produsele sunt obținute din ingrediente 100% naturale din dragoste și respect pentru natură.

Înainte de a începe să vă prezint produsele aș dori să mai menționez un singur lucru foarte important, produsele Mayie nu sunt testate pe animale, nu aveți idee cât de mult m-am bucurat să citesc pe eticheta produsului că scrie cruelty free.

Ulei esențial de lavandă 100% natural

Uleiul esențial de lavandă Mayie este un produs 100% natural obținut din recoltă proprie. Având numeroase beneficii asupra sănătății noastre, uleiul de lavandă poate fi folosit atât de către adulți, cât și de copii.

Este un aliat de nădejde în lupta problemelor de sănătate. Folosit corespunzător, uleiul de lavandă poate trata pielea arsă, uscată, rănită și dermatita. Persoanele care au un ten problematic pot apela cu încredere la acest produs pentru a trata acneea.

Dacă ești o persoană care în majoritatea timpului ai o stare de nervozitate, de neliniște și probleme cu somnul îți recomand să folosești uleiul de lavandă. Câteva picături aplicate la încheietura mâinilor, în palme sau pe așternut pot face minuni asupra ta. După utilizare vei avea parte de un somn liniștit și odihnitor, vei fi mai calm și mai puțin nervos și stresat.

Din fericire pentru mine sunt o persoană care nu are rău de mașină, totuși consider că uleiul de lavandă ar fi ideal pentru persoanele care se confruntă cu astfel de probleme.

Pentru a învălui casa într-un miros proaspăt, plăcut și delicat, aplic câteva picături pe covor.

Roll-on Antistres 2 (relaxant)

Trebuie să recunosc că în privința acestui produs am fost destul de sceptică, îmi era greu să cred că un produs cosmetic mă poate scăpa de stres și de durerile de cap.

În urmă cu doi ani am fost la un control la medicul dermatolog deoarece mă confrunt și în prezent cu căderea părului, după o serie de analize a descoperit că este posibil să îmi cadă părul deoarece sunt o persoană care se stresează mult, aproape din orice. În tratamentul recomandat de medic au fost și niște pastile antistres, pe care le-am cumpărat, am folosit doar două pastile după care am refuzat să le mai folosesc. Parcă îmi făceau mai mult rău decât bine.

Produsul cosmetic Mayie Antistres 2 (relaxant) îl folosesc datorită faptului că nu trebuie să iau tratament intern pentru a trata problema. Credeți sau nu, dar acest produs chiar mă ajută să mă liniștesc când sunt nervoasă sau agitată. Nu știu dacă este sigur de la produs, dar după utilizare dorm foarte bine.

Pentru a ameliora durerile de cap trebuie aplicat în zona cervicală. Având cantitatea de 10 ml poate fi luat cu ușurință în geantă și folosit la nevoie. Este un produs foarte bun, face ceea ce promite.

TONIC pentru ten sensibil

Având tenul sensibil trebuie să am foarte mare grijă la ce produse cosmetice aplic pe ten, pentru a nu provoca iritații, mâncărimi sau roșeață tenului.

Tonicul pentru ten sensibil de la Mayie este un produs calmant, regenerator și astringent, este obținut din ingrediente naturale, nu conține deloc substanțe chimice dăunătoare tenului. Utilizarea lui este una relativ simplă, trebuie agitat tubul înainte de folosire după care pulverizați direct pe ten sau pe o dischetă demachiantă.

Tonicul are numeroase beneficii asupra tenului: hidratează, tonifică, reduce excesul de sebum, regenerează pielea și tratează arsurile solare, iritațiile sau herpesul. Un alt aspect foarte important este că vindecă cicatricile lăsate de acnee.

Toate cele 3 produse menționate mai sus și multe altele pot fi comandate exclusiv online de pe site-ul www.mayie.ro . Produsele au ajuns la mine în două zile lucrătoare, ambalate corespunzător pentru a nu se deteriora coletul în timpul livrării.

You Might Also Like