Set 3 produse Little Black Dress de la Avon

Produsele Avon se bucură în continuare de un succes imens pe piața din România datorită prețului accesibil și calități sale. Este adevărat, calitatea produsele nu se poate compara cu produsele high-end, de lux, cum nici prețul nu poate fi comparat. Dar, poți găsi unele produse cosmetice foarte bune la prețuri decente.

Produsele Little Black Dress pot fi cumpărate la set, având prețul de 50-60 de lei, depinde de oferta din perioada respectivă. Totodată, pot fi cumpărate individual, depinde de preferințele fiecăruia.

Setul conține o apă de parfum, un deodorant și o loțiune de corp. Personal, dintre cele 3 produse cel mai mult folosesc apa de parfum.

 – Apa de parfum Little Black Dress poate fi purtată cu ușurință în sezonul cald. Notele principale sunt ciclama, ylang-ylang și prună. Parfumul face parte din categoria floral-oriental, la capitolul persistență nu excelează, dar rezistă destul de bine (undeva pe la 4 ore) având în vedere prețului lui accesibil.

Loțiunea de corp Little Black Dress învăluie pielea într-un parfum plăcut, dar discret. La capitolul hidratare nu pot spune că am observat vreo îmbunătățire, dar eu tot o folosesc în continuare. Produsul se absoarbe rapid în piele, iar cantitatea de 150 de ml îmi ajunge o perioadă bună de timp. Pentru a prelungi persistența parfumului îmi place să folosesc loțiunea de corp înainte, chiar funcționează iar parfumul rezistă mult mai mult pe piele.

Deodorantul cu bilă Little Black Dress este produsul cel mai puțin folosit de către mine. Este un produs ok, își face treaba foarte bine dacă ești o persoană care nu transpiră foarte mult. Când vine vorba de deodorant eu am foarte multe așteptări de la el, iar în cazul acesta deodorantul de la Avon nu mă mulțumește pe deplin. Cel mai des îl folosesc în perioada când stau în casă, în momentul când trebuie să ies în oraș apelez la un deodorant de încredere, care știu că nu mă va dezamăgi pe parcului zilei.

Per total sunt mulțumită de produsele Avon, însă cel mai mult prefer să cumpăr de la ei parfumuri sau ape de toaletă.