Diverse

Cum să-ți promovezi afacerea în mediul online?

februarie 1, 2019
Cum faci ca brandul tău să fie popular în online?

Cum faci ca brandul tău să fie popular în online?

Vrei să devii propriul tău șef? Ai o idee bună și crezi că te-ai descurca în lumea afacerilor online? În funcție de domeniul unde dorești să activezi, ai mare nevoie de un site de prezentare sau un magazin online.

Există și persoane care își creează o pagină de Facebook și își vând produsele acolo. Nu este nimic rău în asta, doar că un magazin online este mult mai profesional și de încredere.

Odată ce ai site-ul de prezentare gata, cu certitudine o problemă majoră va fi promovarea în mediul online. De ce? În primul rând există foarte multe persoane care apelează la serviciile oferite de o agenție marketing online, iar tu dacă nu investești bani într-o campanie SEO este foarte greu sa te faci remarcat.

De-a lungul timpului am întâlnit persoane care au spus că nu doresc să investească sume de bani în promovare plătită, deoarece își fac singuri promovare gratis pe internet. Dacă ai cunoștințe în domeniu este foarte bine, dar dacă nu ai trebuie să fii conștient că rezultatele nu vor fi deloc satisfăcătoare.

Ei bine, dacă ar fi să mă întrebi pe mine, faptul că postezi afacerea ta pe rețele sociale te ajuta într-o oarecare măsură, dar consider că pentru a avea un trafic mai mare și o creștere considerabilă a vânzărilor, simplu fapt că vei da un share pe Facebook nu te va ajuta atât de mult.

Spun asta deoarece postarea pe care o distribui nu va ajunge la toate persoanele care îți urmăresc pagina. Cu siguranță ai observat și tu pe Facebook postări de la pagini pe care nu le urmărești. Acea reclamă este una sponsorizată, iar faptul că ți-a apărut ție este din cauza mai multor aspecte, cum ar fi, vârsta, poate locuiești în orașul respectiv, frecventezi localul sau ești interesat de domeniu.

De asemenea, există foarte multe firme care își fac campanii plătite de ani buni, iar tu fiind la început de drum nu vei putea apărea în motorul de căutare google înaintea lor, decât dacă aloci un buget lunar pentru SEO.

Sunt conștientă că fiind o persoană la început de drum, bugetul tău nu este atât de mare, dar totuși dacă îți dorești ca afacerea ta să prospere trebuie rezervi o sumă importantă de bani pentru marketing online.

Bugetul alocat marketingului online poate fi controlat mult mai ușor de o agenție de marketing. Fiecare campanie pe care o fac este bazată pe studii detaliate și experiență.

Pentru ca rezultatele să fie vizibile, agenția de marketing utilizează tehnici și strategii de promovare agreate de motoarele de căutare.

 Agenția de marketing online Digital Manifest vine în ajutorul tău și îți oferă o strategia de marketing, adaptată conform cerințelor și nevoilor afacerii tale. Totodată, ei mai oferă și servicii de content writing pentru ca mesajul business-ului tău sa fie transmis într-un mod eficient.

Se spune că oamenii de afaceri de succes au înțeles cât de importantă este promovarea în mediul online. Tu ești unul dintre ei? Dacă răspunsul tău este da, nu mai ezita și contactează acum un membru al echipei care să-ți analizeze business-ul, pentru a descoperi ce aspecte ar trebui îmbunătățite.

Date de contact:

e-mail – hello@digitalmanifest.ro

telefon – 0725 981 958

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Alina februarie 12, 2019 at 11:49 am

  Interesant si chiar util, recunosc ca nu m-am gandit pana acum sa apelez la ajutor unor specialisti.

 • Reply paula sosoi februarie 12, 2019 at 11:57 am

  E foarte greu sa devii vizibil in online asa ca o stretegie buna de SEO te poate ajuta sa cresti frumos si organic.

 • Reply Lucia Mihaela Curea februarie 12, 2019 at 3:01 pm

  Trebuie sa investesti in afacerea ta, si cum toata lumea sta pe net, acolo trebuie sa ne concentram.

 • Reply Butterfly februarie 12, 2019 at 5:58 pm

  Cred ca oricine alege sa se promoveze singur fara nici un ajutor se loveste de probleme si isi da seama ca cel mai bine e sa fie ajutat de un profesionist.

 • Reply Catalina Coman februarie 12, 2019 at 11:10 pm

  Ca sa ai o afacere de succes, trebuie sa si investesti. O campanie de genul te ajuta sa fii vizibil.

 • Reply Rokolla februarie 13, 2019 at 12:34 am

  Consider ca firmele de SEO sunt mult mai potrivite sa se ocupe de campanii pentru ca totul trebuie facut cu cap. Nu cred ca este nevoie sa mergi pe bajbaite si sa cheltui bani inutili

 • Leave a Reply