IT și Tech

Cum se desfasoara orele la Jedi SEO School, cel mai bun curs SEO din Bucuresti?

august 20, 2019

Indiferent ca esti un antreprenor aflat la inceput de drum, un student la marketing sau pur si simplu iti doresti sa te reorientezi catre un loc de munca mai bine platit, iti recomandam un curs SEO in Bucuresti. In ultimii ani, SEO (Search Engine Optimization) a devenit un domeniu din ce in ce mai complex, iar activitati precum folosirea repetata a cuvintelor cheie sau crearea de backlink-uri nu mai sunt suficiente pentru a-ti ridica business-ul pe primele pozitii in paginile cu rezultate din Google.

In aceste conditii, a devenit tot mai acuta nevoia unui curs SEO in Bucuresti, care sa fie predat de un adevarat profesionist in domeniu, cu o experienta indelungata in marketing online. Numai asa se pot crea noi specialisti pe aceasta nisa extrem de efervescenta, care in prezent este sufocata de asa-zisi “experti”, bineinteles autointitulati. De altfel, tocmai nevoia acuta de profesionisti a fost si motivul pentru care Ovidiu Joita, founder & CEO iAgency, cu o experienta de peste 15 ani in domeniu, a decis sa infiinteze Jedi SEO School.

Doua promotii de “padawani” au absolvit deja aceasta scoala, primii in luna martie, iar ceilalti, in luna iulie. Daca iti doresti sa faci parte din cea de-a treia generatie scolita de “Jedi-ul” SEO, indiferent de motivatia ta, probabil te intereseaza cum se desfasoara un astfel de curs SEO Bucuresti. In primul rand, trebuie sa stii ca orele se intind pe parcursul a doua luni, de luni pana miercuri, de la 18:00 la 20:00, la sediul iAgency din apropiere de Piata Unirii din Bucuresti. Iata, in continuare, care este desfasurarea orientativa a unei zile de curs:

17:30 – 18:00 Sosirea cursantilor plus socializare. Inainte de inceperea propriu-zisa a acestui curs SEO din Bucuresti, participantii au ocazia sa discute liber si, de cele mai multe ori, subiectele au legatura tot cu optimizarea SEO. Fiecare isi impartaseste experientele si, impreuna, cursantii incearca sa gaseasca solutii pentru diverse probleme.

18:00 – 20:00 Acest curs SEO din Bucuresti se desfasoara pe durata a doua ore, intrerupte de o alta scurta pauza de socializare, de 5-10 minute. Pe parcursul celor doua ore, fie Ovidiu Joita, fie unul dintre invitatii sai speciali, profesionisti din domeniul marketing-ului online, prezinta notiuni teoretice, cu ajutorul unor slide-uri de tip Power Point sau al unei table magnetice.

Acest curs SEO din Bucuresti are, insa, si o componenta practica, pe care cursantii o considera extrem de utila, intrucat pot dovedi ca si-au insusit cunostintele predate. Astfel, ei vor avea diverse “teme pentru acasa” si vor fi pusi sa sustina diverse probe sau teste scurte, legate de optimizarea on page si off page. Spre exemplu, ei vor fi pusi sa creeze o arhitectura de link-uri pentru un site sau o strategie de cuvinte cheie.

Un alt mare avantaj al acestui curs SEO din Bucuresti este interactivitatea si faptul ca, in orice moment, participantii ii pot adresa o intrebare lui Ovidiu Joita sau invitatului special, in cazul in care nu au inteles un anumit concept sau au o curiozitate legata de un anumit subiect.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply