Diverse

Cum te va ajuta o tabla magnetica sa sustii o prezentare de succes?

mai 31, 2019

Fie ca vorbim despre micile afaceri sau companiile mari, comunicarea intre angajati este esentiala, iar modul in care aceasta se realizeaza, poate fi unul inedit. Procesul de comunicare poate fi extrem de eficient cu ajutorul unui produs de birotica, extrem de util, cum ar fi tabla magnetica. Aceasta este utilizata ca o modalitate eficienta, moderna si practica pentru a sustine training-uri si cursuri.

Scrierea si desenul pe o tabla magnetica reprezinta o modalitate excelenta de a reflecta vizual tot ce se vorbeste in cadrul intalnirilor. Este eficienta pentru prezentarea planurilor si ideilor, atat pentru angajati, cat si pentru directori. Si, hai sa fim seriosi, cui ii plac intalnirile plictisitoare din cadrul firmei, in care cineva vorbeste ore in sir? Tabla magnetica mai este folosita si in institutiile de invatamant, in scoli, universitati sau gradinite.

Cu putina imaginatie, ne putem folosi de aceasta tabla magnetica in mai multe feluri, atat ca suprafata de scris, cat si ca suport pentru magneti sau notite autoadezive. In acest articol, vrem sa iti prezentam cateva sfaturi utile, care te vor ajuta sa intretii corespunzator si sa fii mult mai organizat folosind acest sistem de comunicare.

Pe o tabla magnetica nu trebuie sa folosesti niciodata markere permanente

Inainte de toate, important este sa utilizezi corect o tabla magnetica, astfel incat sa nu o deteriorezi.

Spre deosebire de tabla magnetica verde, pe care se scrie cu creta, un whiteboard este folosit ca suport de scris pentru markere colorate, lavabile. Pentru a nu provoca zgarieturi, se recomanda sa nu apesi prea tare pe suprafata tablei si sa nu folosesti obiecte ascutite. De asemenea, nu insista prea mult cu buretele pe tabla, pentru ca suprafata acesteia este foarte sensibila.

Foloseste substante specifice pentru a curata o tabla magnetica

Pentru o curatare eficienta si corecta, trebuie sa folosesti spray-uri, bureti sau servetele special concepute. Daca se intampla sa scrii pe tabla cu alte materiale in afara celor recomandate, incearca sa stergi rapid cu un buretel umed, pana ca scrisul sa se usuce. In niciun caz nu utiliza substante chimice, pentru ca acestea vor afecta permanent tabla si cu siguranta nu iti doresti acest lucru.

Nu depozita tabla magnetica in spatii nepotrivite

 Chiar daca este conceputa pentru a fi rezistenta, tine cont ca expunerea la temperaturi foarte scazute sau ridicate afecteaza suprafata de scris. In timp, acesti factori pot deteriora ireversibil suprafata de protectie a tablei magnetice.

Cand esti nevoit sa tii o prezentare in fata colegilor de munca, o tabla magnetica iti poate fi de ajutor. Gandeste-te cat usor poti mentine interesul colegilor tai, notand fiecare idee in parte, astfel incat prezentarea sa fie clara pentru toata lumea. Daca vrei sa fii sigur ca nu ti-a scapat nimic din prezentare, poti face cate o fotografie pe masura ce discutiile avanseaza si astfel sa poti sterge de pe tabla magnetica ce s-a inteles sau notat deja.

De asemenea, o tabla magnetica poate deveni interactiva daca folosesti notite colorate, autoadezive. Vei observa ca prezentarea se va desfasura natural, iar colegii tai vor interactiona cu provocarile lansate de tine. In speranta ca aceste sfaturi le gasesti utile, iti recomandam sa accesezi si site-ul Viamond.ro, de unde poti achizitiona o tabla magnetica potrivita necesitatilor tale.

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply