Diverse Lifestyle Travel Uncategorized

Afla cum sa alegi o oferta buna din optiunile oferite de serviciile de inchirieri auto Cluj

Pentru ca adesea serviciile de transport in comun sau taxi din Capitala Ardealului nu sunt nici foarte performante si nici comode, , solutia optima este oferita de catre companiile de inchirieri auto din Cluj.

Asadar, dupa ce ai studiat ofertele si ai facut o selectie de baza a companiilor care iti satisfac cea mai mare parte dintre necesitati, este momentul sa iei o decizie cu privire la modelul auto potrivit nevoilor tale.

In procesul de selectie a masinii ar fi bine sa iei in considerare numarul de persoane transportate, tipul de calatorie, beneficiile oferite in pret, preferintele personale privitoare la confort si design si, bineinteles, pretul final pe care va trebui sa il achiti.

Daca planuiesti sa pleci intr-un city-break cu familia, una dintre cele mai bune solutii ar fi sa alegi o masina confortabila si fiabila, care nu are un consum ridicat de combustibil. In aceasta situatie, te incadrezi perfect in clasa “economy” din oferta companiei FocusRent, o companie cu vechime de peste 12 ani in piata serviciilor de inchirieri auto Cluj.

In schimb, daca planuiesti o vacanta cu un numar mai mare de persoane si vrei sa petreci momente grozave alaturi de gasca de prieteni sau colegii de la serviciu, atunci cel mai indicat ar fi sa te orientezi catre un microbuz de tip 8+1, care iti va satisface necesitatile de transport.

Daca organizezi o deplasare in interes de afaceri, ar fi bine ca deplasarea ta sa fie cat se poate de confortabila, pentru ca tu sa poti avea maximum de randament la intalnire, facandu-ti aparitia intr-o masina din clasa “business”.

Pentru a satisface nevoile tuturor persoanelor, FocusRent are o gama larga de vehicule mai noi de 5 ani, iar clientii pot alege un model din clasele economy, business, luxury, SUV si microbuze, fiind prezenti de peste 12 ani pe piata serviciilor de inchirieri auto in Cluj, Bucuresti si Otopeni.

Atunci cand vrei sa apelezi la serviciile de inchirieri auto din Cluj, este recomandat sa alegi acele optiuni care afiseaza transparent pretul pe site, iar acesta coincide cu suma finala de plata. Tototdata, beneficiile pretul final include toate asigurarile si taxele auto precum RCA, full Casco si rovinieta, pentru ca tu sa poti circula fara probleme pe drumurile patriei.

Citeste cu atentie contractul si clauzele pe care urmezi sa le agreezi atunci cand vei semna contractul de inchiriere auto pentru ca sunt destule companii care iti limiteaza numarul de kilometri pe care ii poti parcurge sau iti pot interzice sa te deplasezi cu aceasta in afara tarii.

O companie serioasa de inchirieri auto din Cluj nu numai ca nu iti va impune un numar de kilometri, ci iti va inlesni deplasarea pentru ca tu sa te poti bucura de toate facilitatile. De exemplu, compania FocusRent iti livreaza masina cu un plin de combustibil, iar masina este pregatita de drum pentru orice destinatie ti-ai alege!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply