Love Nature -Oriflame

Am testat noua gamă de produse Love Nature de la Oriflame

Love Nature – Oriflame

 Buzzstore a avut o nouă campanie de testare de produse, pe care nu puteam să o ratez. De data aceasta este vorba despre 3 produse din noua gamă Love Nature de la Oriflame.

Sinceră să fiu, nu m-am așteptat să fiu selectată, mai ales că trebuiau să aleagă doar 50 de participanți, dar se pare că norocul a fost de partea mea.

Înainte de a începe să vă prezint produsele pe care le-am primit și testat, vreau să vă zic că mi-au trimis unul dintre cele mai frumoase pachete de PR. Atenția la detalii face diferența, iar pe această cale le mulțumesc frumos.

De ce am ales să testez produsele din gama Love Nature?

Noile produse pentru îngrijirea tenului din gama Love Nature, conferă pielii un aspect sănătos și o aromă încântătoare. Dar, în același timp contribuie la protejarea planetei și a mediului înconjurător.

Love Nature este o gamă de produse creată special pentru oamenii care își doresc produse inspirate din natură, cu ingrediente organice și testate dermatologic.

Faptul că nu conțin alcool, silicon sau parabeni este un mare avantaj pentru pielea noastră. Totodată, formula este biodegradabilă iar ambalajul este fabricat din plastic reciclat în proporție de 40%.

În ultimele două săptămâni am testat următoarele produse:

   – Apă micelară calmantă cu extracte din ovăz organic și fructe goji;

   – Mască exfoliant 2-în-1 cu aloe vera și apă de nucă de cocos organice;

   – Mască exfoliant 2-în-1 cu ulei esențial din arbore de ceai și extract din lămâie verde;

Mască exfoliant 2-în-1 pentru ten normal

Mască exfoliant 2-în-1 pentru ten normal

Primul produs care a intrat în teste a fost Masca exfoliant 2-în-1 cu aloe vera și apă de nucă de cocos organice pentru ten normal. Este prima oară când am folosit un produs 2- în-1 și pot spune că am rămas plăcut impresionată de rezultate.

Aloe vera și apa din nucă de cocos ajută la hidratarea și împrospătarea tenului normal.

Ca exfoliant, am aplicat o cantitate mică de produs pe fața umedă și am masat ușor, după care am îndepărtat cu apă călduță. Particule abrazive de origine naturală din compoziție nu mi-au iritat deloc tenul, din contra este un scrub blând și eficient pentru ten.

Textura este gel-lichidă, transparentă, cu particule mici albastre.

Masca exfoliant love nature

Ca mască, am aplicat tot o cantitate mică de produs pe tenul uscat și am lăsat să acționeze timp de câteva minute. Ei spun să lași 4 minute, eu cred că am lăsat puțin mai mult, așteptăm să se usuce, dar nu a fost așa.

Mă declar mulțumită de acest produs, încă de la prima utilizare tenul a fost curățat în profunzime și hidratant.

Mască exfoliant 2-în-1 pentru ten gras

Mască exfoliant 2-în-1 pentru ten gras

Următorul produs pe care l-am testat a fost Masca exfoliant 2-în-1 cu ulei esențial din arbore de ceai și extract din lămâie verde pentru ten gras. Eu am tenul mixt, așa că a fost binevenită în rutina mea de îngrijire a tenului.

Acest produs este tot 2-în-1 și se folosește exact la fel ca primul produs menționat în articol. Singura diferență este textura care este ușor cremoasă, iar dacă o las să acționeze ca mască se usucă pe ten.

Arborele de ceai și lămâia verde ajută la purificarea și matifierea tenului gras.

Mască exfoliant oriflame

Dacă ar fi să aleg dintre cele două produse, nu aș putea, amândouă mi-au plăcut la fel de mult. La capitolul hidratare și exfoliere, amândouă sunt eficiente.

Apă micelară calmantă pentru ten uscat sau sensibil

Apă micelară calmantă pentru ten uscat

Ultimul produs pe care l-am testat a fost Apa micelară calmantă cu extracte din ovăz organic și fructe goji pentru ten uscat. Acest produs este tot 2-în-1, demachiant și loțiune tonică.

Ovăzul și fructele goji ajută la hrănirea și calmarea tenului uscat.

Sinceră să fiu, nu mă așteptăm să îndepărteze machiajul chiar atât de bine. Îndepărtez cu ușurință chiar și rujul rezistent la transfer.

Faptul că îndepărtează machiajul și impuritățile într-un singur pas, fără să usuce pielea pe mine m-a cucerit. Formula este suficient de delicată, poate fi folosită apa micelară și pentru a îndepărta machiajul ochilor.

Toate produsele pe care le-am folosit miros extrem de bine, au o aromă oriental-fructată. Pe lângă ambalajul lor colorat și vesel, acestea sunt și calitative și practice.

În pachet am mai primit și un creion, pe care pot să-l plantez după ce-l folosesc. Cât de tare este asta?

gama Love Nature Oriflame

Tu ai încercat produse din gama Love Nature Oriflame? Ce părere ai despre ele?

26 thoughts on “Am testat noua gamă de produse Love Nature de la Oriflame

  1. Mona says:

    Mie îmi plac multe produse Oriflame. În tinerețe am fost și reprezentant 😁 Apa micelară parcă e făcută special pentru mine! Am să o rețin, categoric. Măști de față nu folosesc, așadar mă rezum la a le admira efectele de la distanță 🙂

  2. Otilia Dima says:

    Imi plac produsele de la Oriflame, am incercat multe. Cand eram in liceu am fost chiar reprezentant. Pe acestea nu le-am folosit inca, dar ma tenteaza. Sunt sigura ca sunt foarte bune.

  3. Camelia says:

    Chiar au ambalaje dragute cei de la Oriflame, si am obsercat ca si produsele lor sunt destul de eficiente! Inca aceste produse nu le-am incercat dar am incercat alte produse din portofoliul lor (gen gama de ingrijire a tenului Novage si m-a lasat masca, se pot compara cu produse gen -417) si mi-au placut enorm!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *