Pentru Casă

Cumpara autocolant decorativ de la Folina

ianuarie 8, 2020
autocolant decorativ de la Folina

Cumpara autocolant decorativ de la Folina

Autocolantele decorative vin cu printuri dintre cele mai variate, care isi gasesc utilitatea fie in realizarea unor diverse decoratiuni prin locuinta sau chiar in realizarea diverselor obiecte handmade. Autocolantele decorative Folina sunt autoadezive, ceea ce inseamna ca se aplica usor pe suprafete netede cum ar fi lemnul, plasticul sau sticla. Cateva aspecte tehnice de mentionat despre calitatea autocolantelor gasite pe Folina.ro sunt: realizarea din material PVC monomeric, folosirea unui adeziv pe baza de acrilat (fara solvent) ecologic, liner de hartie gradat pentru o taiere si decupare usoara la dimensiunea si formele dorite, aplicabile pe orice suprafata plana, neteda. Este recomandat sa folositi autocolant decorativ conform instructiunilor de utilizare, pentru a obtine rezultate peste asteptari.

Autocolant decorativ

Cu ajutorul celor de la Folina, puteti sa schimbati instant atmosfera din propria locuintafara a depune prea mult efort in aceasta privinta. Daca nu va descurcati doar cu instructiunile scrise, puteti sa cautati tutoriale video pe site-ul lor. Acestea sunt explicite si usor de inteles si sigur nu o sa mai intampinati niciun fel de problema dupa aceea. Pe de alta parte, daca nu ati avut pana acum tangente cu astfel de produse, atunci nu mai stati pe ganduri si plasati o comanda. Este suficienta doar una singura, pentru a va forma o parere mai buna despre produsele lor. Si apoi vedeti daca merita sau nu sa reveniti pe site-ul lor si pentru alte comenzi.

Paleta de culori si modele disponibile are o varietate foarte mare, iar autocolantele sunt disponibile la rola cu dimensiuni variate in functie de nevoile voastre. Printul de pe aceste colante este laminat, fapt ce ii asigura o buna rezistenta in timp si o intretinere usoara (aplicarea se poate realiza atat pe verticala cat si pe orizontala in functie de modelul ales si de necesitati). Descoperiti gama lor de produse si sigur o sa gasiti ceva care sa va placa. Gama lor cuprinde: autocolant, stickere, tapet, fototapet, faianta 3D, decoratiuni si produse pentru crafting, toate la preturi mai mult decat avantajoase.

Folina.ro este designer-ul vostru personal de interior, care vine in ajutorul vostru ori de cate ori doriti o infatisare noua pentru locuinta voastra!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply