Diverse

Cumpără casa de marcat potrivită pentru afacerea ta

noiembrie 13, 2019
fiscalizare casa de marcat

Afacerea ta are nevoie de o casă de marcat? Iată ce ar trebui să știi

Fiecare operator care vinde produse (de orice fel) sau oferă servicii directe către persoane (restaurante, coafor, taximetrie etc.) în urma căreia încasează bani este obligat să fie dotat cu o casă de marcat electronică.

Casa de marcat este un dispozitiv electronic deținut de către operatorii econimici pentru a înregistra și calcula vânzările efectuate în unitatea unde își desfășoară activitatea.

Pe scurt, casa de marcat a fost concepută pentru a ușura munca, spre exemplu în domeniul vănzărilor de produse, dar în același timp împiedică anumiți operatori economici să mai facă fraudă.

Fiecare produs vândut sau serviciu prestat trebuie întregistrat cu ajutorul casei de marcat. Dacă operatorul economic este obligat să emită bon fiscal, clientul este obligat să-l păstreze până la ieșirea din unitate.

Dacă recent ți-ai deschis o afacere și îți dorești ca totul să se desfăsoare legal înseamnă că ai nevoie de o casă de marcat.

De unde cumpărăm case de marcat?

În ultimii ani, pe piața din România au apărut foarte mulți distribuitori autorizați care vând case de marcat. Unii doar vând case de marcat și atât, pe când alții oferă consultanță sau ajutor în tot procesul de fiscalizare a casei de marcat. Întrebarea acum este pe cine alegem?

Răspunsul este cât se poate de simplu, în funcție de nevoile noastre alegem distributorul potrivit care să îndeplinească toate cerințele pe care le avem.

Dacă deții deja o afacere știi că după ce ai cumpărat casa de marcat trebuie întocmit un dosar care se depune la Direcția Generală a Finanțelor Publice (D.G.F.P.) de județ, respectiv a Municipiului București.

Însă, dacă ești la început de drum aceste lucruri pot fi ușor dificil de realizat, iar pentru a scăpa de toate aceste bătăi de cap Cria Soft vine în ajutorul tău și îți oferă tot suportul de care ai nevoie.

Tot ce ai de făcut este să accesezi site-ul tehnicafiscala.ro, vizualizezi cu foarte mare atenție întreaga gamă de case de marcat conforme cu prevederile legale, iar la final să o cumperi pe cea potrivită pentru afacerea ta.

Dacă activitatea ta se desfășoară în domeniul transportului de persoane alege o casă de marcat potrabilă. În schimb, dacă activitatea ta se desfășoară într-o unitate ai nevoie de o casă de marcat fixă.

După ce ai cumpărat casa de marcat tot ce îți rămâne de făcut este să contactezi echipa Cria Soft pentru a duce la bun sfârșit procedura de fiscalizare pentru casa de marcat. La ei pe site găsești ce acte sunt necesare pentru dosar.

Aplează și tu experții în domeniu Cria Soft pentru întocmirea dosarului ANAF și obținerea numărului de ordine.

La nevoie sau la cerera clientului, Cria Soft oferă și servicii gratuite de fiscalizare, instruire și programarea articolelor (pe baza unui fisier Microsoft Excel) la sediul din Str. Thomas Masaryk, nr.31, sector 2, atât pentru București cât și pentru judeșul Ilfov.

La sfârșit de articol mai vreau doar să menționez că cine nu are casă de marcat electronică riscă să fie amendat de către fisc, iar amenzile nu sunt deloc mici.

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Albu Steluta Georgiana noiembrie 13, 2019 at 8:49 am

  Cand deschizi o afacere chiar trebuie sa ai totul in regula, iar casa de marcat este cea mai importanta!

 • Reply Lamiita Petre noiembrie 13, 2019 at 8:52 am

  Informatii foare utile pentru cei care lucreaza in domeniu, si obligatoriu sa gasesti un partener serios, care sa-ti ofere si suportul necesar.

  • Reply Camelia noiembrie 13, 2019 at 8:05 pm

   Util si bine explicat totul, ai sintetizat pe intelesul tuturor. Da, sunt multe indatoriri cand ai un business, cea legata de casa de marcat fiind doar una.

 • Reply Mihaela noiembrie 13, 2019 at 9:44 am

  Acum toti trebuie sa aiba casa de marcat fie ea si mobila altfel platesc scump. Al meu are o casa de marcat mobila pe care o foloseste la salonul de masaj si e destul de complicat sa lucrezi cu ea daca esti incepator, dar cei care le vand iti ofera consultanta gratuita.

 • Reply Adriana Ivan noiembrie 13, 2019 at 9:45 am

  Nu știam de Cria Soft. Mă bucur că am găsit articolul tău.

 • Reply Cristina Barbieru noiembrie 13, 2019 at 5:57 pm

  Inca mai sunt magazine care nu au casa de marcat electronica, asa ca poate cei ce nu stiu de unde sa o ia, au aflat acum de unde.

 • Reply Rokolla noiembrie 14, 2019 at 10:57 pm

  Consider ca este important sa apelam la produse de calitate pentru o afacere de succes

 • Leave a Reply