Lifestyle

Fotograf profesionist pentru o ședință foto nou născut în București

noiembrie 16, 2019

Ședință foto nou născut în București

Ziua în care afli că vei deveni părinte va fi una dintre cele mai frumoase clipe trăite vreodată. Faptul că urmează să ai un copil, rodul iubirii voastre este un lucru minunat.

Bucuria unei sarcini și a unui nou membru în familia vine odată cu multe responsabilități, însă cu toate acestea nu putem trece peste faptul că un copil este o binecuvântare de la Dumnezeu.

Pentru părinți, orice amintire trăită alături de copilul lor este una prețioasă. Chiar dacă anii copilăriei trec foarte repede, este foarte important ca părinții să rămână cu cât mai multe amintiri de care să își aducă aminte cu drag peste ani.

Dacă în trecut nu puteam imortaliza în fotografi primele zile ale bebelușului deoarece nu existau dispozitivele necesare, în ziua de azi lucrurile stau cu totul altfel.

Acum există fotografi profesioniști care cu ajutorul aparatelor de ultimă generație surprind cele mai frumoase cadre, care peste ani devin amintiri de neuitat.

Pentru a surpinde și tu cele mai importante momente din viața bebelușului tău apelează cu încredere la un fotograf profesionist din București care organizează sedință foto bebeluși.

Povestea bebelușului tău în fotografi

Povestea bebelușului tău în fotografi 

Orice etapă de dezvoltare a copilului poate fi fotografiată, începând cu primele zile de viață. Pentru a transpune cea mai frumoasă perioadă din viața voastră ca familie, în imagini artistice alege ca sedința foto pentru bebeluș să fie făcută de către un fototgraf cu experiență în domeniu.

De cele mai multe ori, cei mai buni fotografi din București sunt ocupați, așa că alege să-ți faci programare din timp. Dacă ai posbilitatea fă-ți programarea în ultimul trimestru de sarcină, pentru a fi sigură că vei prinde loc disponibil.

Un fotograf de familie te va ajuta să ai ca amintire gingășia, inocența, frumusețea și personalitatea copilului tău încă din primele zile de viață.

Se spune că numai un părinte înțelege exact prin ce trece alt părinte. Ei bine, Nicoleta și Bogdan sunt doi fotografi profesioniști, care la rândul lor sunt și ei părinți.

Din pasiunea pentru fotografie și iubirea pentru copii au reușit să își deschidă propriul nostru studio de familie.

Când vine vorba de ședintele foto de nou-nascut, Nicoleta și Bogdan pun mare preț pe siguranța bebelușilor. Deși ne-am dori cele mai creative și artistice poze, trebuie să înțelegem că bebelușul nu simte confortabil în toate pozițiile. Cel mai bine este să lăsăm totul pe mâna profesioniștilor, ei știu cel mai bine ce au de făcut.

Pentru a obține imagini artistice, Nicoleta și Bogdan folosesc fundaluri digitale pentru fotografiile de nou-nascut. Pentru a nu oferi produse repetitive părinților, fundalele folosite sunt unice.

ședință foto nou născuți în București

Nu vă zic că sunt cei mai buni fototgrafi de familie, vă zic doar că o parte din fotografiile lor cu bebeluși au fost distinse la concursuri internaționale – AFNS Awards si Baby Photo Awards, iar asta spune multe despre ei.

Ai doar o șansă să surpinzi bebelușul tău așa cum este în primele zile de viață. La Little Sunshine Studio vei crea amintiri memorabile care să-ți bucure sufletul peste ani.

Nu-ți face prea multe griji în privința costurilor, prețurile sunt decente. Pe site-ul littlesunshine.ro vei găsi 4 pachete, create special pentru nevoile și cerințele fiecărui părinte.

Vino și tu la Little Sunshine Studio pentru a realiza fotografii care te vor ajuta de-a lungul anilor să retrăiești emoțiile copilariei lor.

You Might Also Like

9 Comments

 • Avatar
  Reply Simona Diaconu noiembrie 17, 2019 at 11:49 am

  Cât de mult mi-ar fi plăcut să fi știut de această oportunitate acum 10 ani, când s-a născut băiețelul meu! Sunt niște amintiri la care vei privi cu drag și nostalgie peste ani și ani.

 • Avatar
  Reply Alexandroaia Elena-Cristina noiembrie 17, 2019 at 6:31 pm

  Sunt sigura ca ziua cand voi deveni mamica va fi cea mai speciala.

 • Avatar
  Reply Diana Timofte noiembrie 18, 2019 at 11:41 am

  Ce frumoase sunt sedintele foto cu bebelusi ! Mereu am admirat pozele.

 • Avatar
  Reply Cristina Barbieru noiembrie 18, 2019 at 4:27 pm

  Mi se par minunate aceste sedinte foto de bebelusi. Peste ani si ani vor fi amintiri de nepretuit.

 • Avatar
  Reply Catalina Coman noiembrie 18, 2019 at 11:48 pm

  Am vazut si eu portofoliul celor de la Littlesunshine. Se vede ca sunt profesionisti, sunt niste poze superbe.

 • Avatar
  Reply Emilia noiembrie 19, 2019 at 11:31 am

  Cel mai bun mod de a păstra vii amintirile sunt fotografiile. Din pacate, nu am avut pana acum atatea posibilitati de a imortaloza momentele importante, însă acum este usor si nu trebuie sa ratam ocazia

 • Avatar
  Reply ellafairytale noiembrie 19, 2019 at 2:01 pm

  Imi doresc o sedinta foto profesionala de foarte mult timp, au un portofoliu frumos.

 • Avatar
  Reply Anca noiembrie 19, 2019 at 8:34 pm

  Observ ca asceste sedinte foto au luat tot mai mult avant, lucru care nu poate decat sa ma bucure.

 • Avatar
  Reply Albu Steluta Georgiana noiembrie 20, 2019 at 11:42 pm

  Vai cat sunt de frumosi acesti bebelusi! Este o adevarata arta!

 • Leave a Reply