Beauty

Cumpără online cremă colorantă Olioseta Oro Del Marocco și profită de promoție

iulie 11, 2019
Cum să te vopsești corect acasă

Cremă colorantă Olioseta Oro Del Marocco

Vrei să te vopsești singură acasă dar îți este teamă? Află că nu este deloc greu să te vopsești singură acasă, există doar câteva sfaturi importante de care ar trebui să ții cont pentru a evita să-ți distrugi părul.

Dacă îți dorești o culoare mai pretențioasă, sfatul meu este să te lași pe mâna unui hair stylist care știe exact ce are de făcut și ce culoare te avantajează cel mai bine. Îți poți cumpăra tu vopseaua și să mergi la salon să te vopsească.

Dacă vrei totuși să te vopsești acasă singură și bine, iată care sunt sfaturile de care ar trebui să ții cont.

Specialiștii recomandă să nu ne vopsim acasă părul mai mult de două tonuri mai jos sau mai sus față de culoarea pe care o avem. Totodată, trebuie să cumpărăm vopsea de păr bună și nu una ieftină care conține ingrediente dubioase.

Când vine vorba de vopsirea părului nu te zgârci la bani deoarece este vorba despre look-ul tău. Pe site-ul profihairshop.ro găsești cremă colorantă Olioseta Oro Del Marocco care conține ulei de argan, vitamina E și omega 6. Faptul că nu conține amoniac este un mare plus.

Crema coloranta Oro del Marocco este disponibilă în mai multe nuanțe, așadar ai de unde alege. În plus acum este la ofertă, dacă cumperi două vopsele primești cadou un oxidant de 750 de ml. Cumpără vopsea de calitate

După ce ai cumpărat vopseaua nu-ți rămâne de făcut decât să te vopsești corect acasă. Primul pas pe care trebuie să-l faci este să citești cu mare atenție instrucțiunile de pe ambalaj.

După care nu uita să faci și un test de alergie. Pentru a te vopsi ai nevoie de mănuși, o pensulă specială pentru vopsea și un bol. Vopseaua trebuie amestecată într-un bol de plastic și nu într-unul din metal sau alt material.

Ia-ți pe tine un tricou pe care nu-l prea porți și pune-ți pe umeri un prosop. Se zice că vopseaua prinde mai bine pe părul care nu este proaspăt spălat, așadar dacă nu l-ai spălat recent este mult mai bine. Aplica pe față o cremă grasă pentru a evita să te murdărești de vopsea.

Piaptănă și împarte părul în mai multe părți. Dacă este prima oară când te vopsești aplică prima oară pe vârfuri și lungimi și lasă aproximativ 20 minute timp în care se pregătește un nou amestec care se aplică la rădăcină, lungimi și vârfuri, se lasă să acționeze timp de 30/35 minute.

Dacă ești deja vopsită dar ți-au crescut rădăcinile aplică vopsea doar la rădăcină și lasă să acționeze timp de 30 de minute. Pentru uniformizarea culorii pe lungimi și vârfuri, imediat după expirarea timpului se umezește părul cu apă și se emulsionează delicat crema deja aplică la rădăcină, se masează ușor înspre vârfuri pentru încă 5 minute.

Nu uita că părul vopsit are nevoie de o îngrijire specială așadar folosește produse pentru îngrijirea părului vopsit.

Tu te vopsești la salon sau acasă?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply