Sănătate

Dacă te regăsești în 3 dintre următoarele scenarii, ai nevoie de o detoxifiere!

martie 15, 2019
Vitamunda Colonhyperdetox

Sursă foto: VideoBlocks.com

Ora 6:45: Alarma trezește toate bulele de aer din paharul cu apă de pe masă, dar nu și pe tine. Simți că-ți urăști telefonul, deși el nu face decât să-ți amintească, neutru, că trebuie să mergi la muncă. Nu-ți trebuie niciun alt motiv în plus pentru deznădejde, decât faptul că ziua este abia la început!

De-a lungul zilei: Simți în gură un miros și un gust ciudat, care nu dispar deși ai schimbat din nou pasta de dinți. Tusea de alaltăieri, de care credeai că ai scăpat, te încearcă din nou. Te miști greoi, aproape stângaci și singurele care nu iau niciodată pauză îți sunt gândurile, într-un du-te-vino dezordonat și dificil de controlat.

Ora 18:30. Mergi la magazin și-ți stă mintea doar la dulce. Ar trebui să-ți fie foame, dar niciun fel de mâncare de pe lumea asta nu se compară cu o sticlă de cola. Ce să mai vorbim de apă, al cărei gust aproape că nu ți-l mai amintești…

Și totuși, care-i legătura cu detoxifierea?

Ei bine, o face însuși colonul tău proprietate personală!

Fie că te regăsești total sau doar parțial în situația de mai sus, trebuie să știi că oboseala și starea de somnolență, imunitatea scăzută, pofta de dulciuri, depresia, tristețea și chiar și creșterea în greutate sunt simptome clare ale acumulării de toxine în corp.

Adevărul este că, în cele din urmă, atât o alimentație sănătoasă și echilibrată, cât și o porție zdravănă de fastfood produc reziduuri similare, în urma procesării lor de către organism. Sistemul digestiv funcționează printr-o serie de procese foarte ingenioase, care separă nutrienții necesari organismului de restul substanțelor și maselor inutile. În urma acestor procese complexe, rezultă reziduuri ce trebuie eliminate din corp, într-un fel sau altul.

Intestinul gros constituie canalul principal de eliminare a acestor deșeuri din organism, prin excreție. Dar aceste reziduuri nu sunt înlăturate întotdeauna în cea mai eficientă manieră. Astfel, intestinul poate găzdui alimente nedigerate în stare de putrefacție, bacterii parazite și resturi de substanțe medicamentoase, ceea ce dă naștere unei binecunoscute serii de agenți nocivi și chiar toxici pentru organism.

Ai auzit vreodată de biofilm? Dar de Vitamunda Colonhyperdetox?

Numai imaginează-ți cum pot arăta aceste reziduuri neevacuate timp îndelungat… Ajunse în intestinul gros, ele se fixează de pereții acestuia sub forma unei pelicule impenetrabile și impermeabile, numită biofilm.

Cum se manifestă biofilmul pe reprezentare schematică

Sursă foto: Hypernatura.com

Istoria are și un personaj pozitiv: mucoasa intestinală. Aceasta are rolul de a proteja intestinul gros de acizi și de bacterii patogene. Din păcate, personajul nostru pozitiv nu iese triumfător din toate bătăliile, căci, în timp, acizii și bacteriile patogene o pot deteriora. Situația ideală ar arăta cam așa:

Sursă foto: Hypernatura.com

Dar organismul poate fi ajutat să înlăture biofilmul rezidual cu un agent menit să elimine aceste acumulari, de tipul Vitamunda Colonhyperdetox, care va forța procesul de detoxifiere.

De fiecare dată când simți dureri abdominale ori crampe sau dacă suferi de constipație, s-ar putea ca acest biofilm să fie, de fapt, problema reală. De aceea, indiferent de varietate sau de calitatea sa, niciun stil alimentar nu o poate rezolva! De asemenea, acumularea în greutate și formarea grăsimii în zona abdomenului sunt unele dintre multe alte efecte care apar odată cu depunerea respectivelor reziduuri.

Efectele acumulării de toxine sub forma unui biofilm în colon sunt multiple și pot fi cauza instalării unor sensibilități alimentare trecătoare, până la unele afecțiuni foarte serioase, precum sindromul colonului iritabil sau bolile autoimune.

Detoxifierea pune într-o lumină nouă scăderea în greutate şi recăpătarea poftei de viață. Astfel, prin eliminarea toxinelor, vei putea face faţă incomparabil mai bine tumultului cotidian!

În organismul uman, fiecare secundă este esențială pentru buna desfășurare a proceselor bio-chimice menite să ne mențină în viață. Eliminarea la timp a sursei de toxine şi curăţarea intestinului (supranumit „al doilea creier”) printr-o metodă atât de simplă și de eficientă este mai mult decât salutară.

Înțelegerea acestor mecanisme deschide ușa unui nou stil de viață, în care să te poți bucura cu adevărat și din plin de sănătate și de vitalitate!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply