Diverse

Produse electronice de calitate necesare dotarii unui hotel

martie 18, 2019
electronice de calitate

Daca sunteti proprietarul unui hotel sau restaurant, pentru a obtine avizele de functionare, trebuie sa asigurati grupuri sanitare curate si bine dotate. Din aceste dotari fac parte si uscatoare maini profesionale, care inlocuiesc cu succes clasicele servetele, astfel incat utilizatorii nu se vor confrunta niciodata cu problema de a nu avea cu ce sa se stearga pe maini.

De asemenea, uscatorul de maini poate fi utilizat si in propria locuinta, fiind un mod igienic fata de clasicele prosoape de panza, care odata umezite, favorizeaza raspandirea bacteriilor. Totodata, acest aparat este si mai prietenos cu mediul inconjurator, scazand cantitatea de sevetele de hartie consumata.

Inainte de a achizitiona un astfel de aparat, trebuie sa aflati unde se gasesc, preturile cele mai bune si ce caracteristici tehnice trebuie sa aiba uscatorul respectiv, pentru a face fata cerintelor dumneavoastra. Asadar, inainte de achizitie, va sfatuiesc sa luati in considerare urmatoarele aspecte privind: materialul din care este confectionat, perioada de garantie, locul unde va fi amplasat, modul de pornire, accesibilitatea persoanelor cu dizabilitati, zgomotul produs, modul de alimentare cu energie electrica, consumul, etc.

Pretul este, de asemenea, unul dintre aspectele principale care influenteaza alegerea unui uscator de maini, insa trebuie sa va interesati si de specificatiile tehnice, pentru a vedea consumul de energie. Asta deoarece un produs ieftin poate cauza costuri suplimentare printr-un consum crescut de energie electrica. In plus, un model ieftin poate necesita inlocuirea frecventa si asa vor fi mai multe pierderi.

Pe piata exista o multitudine de modele, ceea ce face ca alegerea sa fie uneori dificila. Pe site-ul magazinului online Sanito.ro veti gasi uscatoare maini si uscatoare par hoteliere de la cele mai renumite brand-uri.

Specialistii de la magazinul online Sanito.ro, va vor oferi informatii complete in legatura cu produsele pe care le detin si va vor ajuta sa alegeti un produs de calitate, la un pret fara concurenta. Daca sunteti in cautarea unor uscatore maini profesionale si la un pret bun, atunci Dual-Flow, este produsul potrivit pentru afacerea dumneavoastra. Acest uscator maini este antibacterian, complet automat, activat electronic prin senzor si se numara printre cele mai igienice uscatoare profesionale de pe piata.

Fiind echipat cu un filtru Hepa H13, acesta elimina 99% din alergeni prin trei strategii de filtrare. Este dotat cu protectie antimicrobiana BICOTE in zona de uscare si in rezervorul colector de apa. Timpul de uscare este de 8 secunde si consumul de energie electrica este redus cu 73% fata de uscatoarele clasice. Motorul este fiabil, are neutralizator impotriva mirosurilor, iar nivelul de zgomot este de 62db in Eco Mode. Are o garantie de 10 ani.

De asemenea, daca aveti nevoie de uscatoare par hoteliere, pe site-ul Sanito.ro veti gasi celebra marca Valera. Ce este mai placut ca atunci cand te cazezi sa gasesti in camera de hotel un uscator de par in sala de baie? Marca de uscatoare par hoteliere Valera este cea mai importanta marca la nivel international, este liderul incontestabil al acestui segment, este o garantie a calitatii.

Din 1955, Valera este producatorul de uscatoare de par de perete si satisface cele mai exigente si inalte standarde de pe piata. Cele mai selecte si exclusiviste hoteluri din lume si-au dotat camerele cu uscatoarele de par Valera.

Pe site-ul Sanito.ro veti gasi aceste mici bijuterii care vor da o nota de eleganta si confort hotelului pe care il manageriati.

You Might Also Like

4 Comments

 • Avatar
  Reply Copila cu zambete martie 20, 2019 at 7:46 pm

  Foarte interesant și util articolul, am aflat câteva informații noi din aceasta articol, mulțumesc!

 • Avatar
  Reply Denisa martie 21, 2019 at 11:54 am

  Chiar ai oferit informatii utile in acest articol. Mereu e binevenit un uscator, in special la hotel.

 • Avatar
  Reply Rokolla martie 22, 2019 at 6:49 pm

  Imi place sa gasesc produse de ultima generatie la hoteluri. In plus, imi place sa gasesc curatenie si s anu fie mizeria bagata sub pres

 • Avatar
  Reply Simona Tucu martie 23, 2019 at 6:58 am

  Uscătoarele de par mi se par extrem de utile intr-un hotel si ar trebui sa existe indiferent de categoria acestuia.

 • Leave a Reply